RAMAZAN I KIŠOVITO PROLJEĆE: Pažljivo tumačiti PROGNOZE VREMENA…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Najniža temperatura kretaće se od četiri do osam stepeni, a najviša od osam do 15 stepeni Celzijusa.

SARAJEVO: Regija,Putovanja,vijesti,utorak…07.05.2019…09: 55… RAMAZAN I KIŠOVITO PROLJEĆE: Pažljivo tumačiti PROGNOZE VREMENA…

U većem dijelu BiH i Sanđžaka danas će biti pretežno oblačno ,hladno i sa puno vjetra, ponegdje sa slabom kišom, na planinama sa slabim snijegom, dok se poslije podne predviđa postepeni prestanak padavina, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ).

utorak 07.05.2019.
Biometeorološke prilike će se popraviti sa odmicanjem dana. Uz stabilnije vrijeme i sunčane intervale, većina populacije će biti boljeg raspoloženja, a tegobe kod osjetljivih osoba će se postepeno umanjiti. Na jugu će opšta slika biti ljepša od jutarnjih sati.

Čitaj još:   MILE, DŽABA IŠAO KOD VUČKA: Predsjednik Srbije je POTOPIO SVE NADE... (foto)

Vjetar će biti umjeren i jak, povremeno olujni. Najniža temperatura kretaće se od četiri do osam stepeni, a najviša od osam do 15 stepeni Celzijusa.

Uveče i u toku noći očekuje se postepeno razvedravanje i slabljenje sjeverozapadnog vjetra.

U Sarajvu će danas biti umjereno do potpuno oblačno, hladno i vjetrovito, još ujutro u pojedinim dijelovima grada sa slabom kratkotrajnom kišom, a u toku dana suho.

Vjetar će biti umjeren, povremeno jak, sjeverozapadni, poslije podne kao i uveče u slabljenju. Najniža temperatura biće oko pet, najviša oko 13 stepeni Celzijusa.

Pobolјšanje biometeoroloških prilika doprinijeće relativnom smanjenju uobičajenih tegoba kod većine hronično oboljelih i osjetlјivih osoba…

Izvjestan oprez se savjetuje srčanim i cerebrovaskularnim bolesnicima. Ali i kao reumatski bolovi i depresija su moguće meteoropatske reakcije…

Čitaj još:   Crnogorac objavio oglas za posao iz snova: Balkan plače od smijeha...

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši