ROŽAJE: OTAC I MALOLJETNA ĆERKA DILOVALI HEROIN

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});ROŽAJE: Nesvakidašnji slučaj gdje je policija presjekla krak ulične prodaje droge . Po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Rožajama, izvršen je pretres kuće koju koriste Š.R. (51) i E.R. (14) iz Rožaja, koji su srodnici.

Pripadnici Jedinice za borbu protiv droge Centra bezbednosti Berane su u sadjestvu sa službenicima Odeljenja bezbJednosti Rožaje, preduzimajući aktivnosti u cilju otkrivanja, sprečavanja i suzbijanja ulične prodaje opojnih droga, uhapsili su oca i kći Š.R. (51) i E.R. (14) iz Rožaja pronašli i oduzeli heroin i novac.

Po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Rožajama, izvršen je pretres kuće koju koriste, a pregledom maloletne E.R. policijski službenici su pronašli i oduzeli 14 pvc pakovanja heroina. Pretresom kuće je pronađeno još jedno PVCpakovanje sa sadržajem iste materije i 2.000 evra za koje se sumnja da su stečena vršenjem krivičnog djela.

Čitaj još:   SANDŽAK: DOK SU ŠENLUČİLI, ZALUTALI METAK POVRIJEDIO ŽENU...

Ovo je za sada prvi slučaj u Crnoj Gori da je otac uveo maloljetnu kćer u poslove sa drogom.

izvor: agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši