SKANDAL,POLICIJA PRIVODI KARLEUŠU: Advokati joj saopštili da NEMA KUD…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Jelena Karleuša na sve načine NIJE ŽELJELA da se pojavi na suđenju sa Ognjenom Vranješom…

BEOGRAD: Regija,Crna Hronika, vijesti, utorak…07.05.201918: 55 SKANDAL, POLICIJA PRIVODI KARLEUŠU: Advokati joj saopštili da NEMA KUD… 

Bliži se treće ročište. Podsjećanja radi, prvi put su velikoj zvijezdi, advokati kao razlog za njen izostanak naveli što nije prošlo četrdeset dana od smrti njene majke Divne Karleuše, koja je preminula 3. marta, a drugi put da nije primila poziv…

Međutim, treće ročište se približava i mala od velikog skandala je odlučila i da uzme stvar u svoje ruke, pa je sportisti nedavno navodno poslala poruku preko posrednika.

– Treće suđenje između njih dvoje se približava, a Jeleni nikako ne ide u prilog da se pojavi, jer zna da će pući još veća bruka i da će na videlo izaći još više detalja o njihovoj navodnoj burnoj vezi koju imali poslednje dvije godine.

Čitaj još:   HOROR ZAPALIO SE ŠKOLSKI AUTOBUS: Vatrogasci intervenišu, bus čitav izgorio , vatra krenula prema šumi... (video)

Svijesna je toga da mediji pomno prate to ročište i zato izbegjava da se na njemu pojavi.

Međutim, kad su joj advokati rekli da više nema kud i da mora da izađe pred lice pravde, odlučila je da uzme stvar u svoje ruke i pokuša da nagovori da odustane od tužbe.

Rekla je prijateljici da je Vranješu poslala poruku u vezi sa suđenjem, ali da je on nije otvorio i da samim tim ne zna šta da radi- priča izvor iz medija a blizak pjevačici i dodaje da ona po svaku cijenu želi da održi porodicu na okupu.

Najviše se plaši poruka…

Zbog svoje djece želi da se agonija sa Ognjenom i njom završi jer su njene naslednice već velike i imaju pristup društveni mrežama i medijima.

Čitaj još:   Turska, poslije drame slomila Andoru, Ozan Tufan heroj Istanbula... (foto i video)

Pored toga, želi po svaku cijenu da sačuva brak sa Duškom Tošićem, a sve bez obzira na to što zna da je i on njoj bio nevjeran. Jelena je u javnosti pokušala da stvori sliku idealne porodice i zna da će, kada počne suđenje, sve to pasti u vodu jer Vranješ ima brdo dokaza za sve što se pojavljivalo u novinama…

Inače, naredno suđenje između Jelene i Ognjena zakazano za 31. maj 2019. Ovoga puta policija će pjevačici uručiti poziv, a ukoliko se ne pojavi, slijedi i privođenje…

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *