IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČUDO SE DOSILO: MESI NA KOLJENIMA, Liverpul uništio Barsu i plasirao se u finale Lige šampiona… (video)

Čudo se dogodilo! Crveni Jirgena Klopa, iako bez najboljih igrača, uspjeli su da anuliraju ogroman minus i naprave spektakularan preokret…

LIVERPOL: Svijet, Sport, Fudbal, vijesti, srijeda…09.05.2019… 00: 35… ČUDO SE DOSILO: MESI NA KOLJENIMA, Liverpul uništio Barsu i plasirao se u finale Lige šampiona… (video)

Fudbaleri Liverpula deklasirali su Barselonu 4:0 (1:0) na “Enfildu” a baš u revanšu polufinala Lige šampiona i, poslije poraza na “Nou Kampu” od 0: 3, plasirali se u finale!

Liverpul će 1. juna na stadionu Atletiko Madrida “Vanda Metropolitano” igrati u finalu sa boljim iz dvomeča između Ajaksa i Totenhema, koji revanš u Amsterdamu igraju u srijedu uveče (u Londonu bilo 0:1).

Barselonu je zadesila ista sudbina kao prošle sezone u četvrtfinalu, kada je na “Nou Kampu” protiv Rome takođe stekla tri gola prednosti (4: 1), ali je ipak eliminisana, jer je u Rimu izgubila 0:3!

Heroji “Enfilda” su dvostruki strelci Divok Origi i Žoržinjo Vajnaldum, ali i Trent Aleksander- Arnold koji je kod četvrtog gola asistirao na neverovatan način.

Klop nije mogao da računa na Mohameda Salaha, Roberta Firmina i Nabija Keitu, ali je i tako desetkovan sastav od starta pritiskao Barsu, što mu se isplatilo već u sedmom minutu, kada se Origi našao u pravo vrijeme na pravom mestu – 1:0.

Čitaj još:   Balša KNEŽEVIĆ saslušan u CB PODGORICA: MARKO Kovačević je bruka i sramota za svakog čestitog Srbina i pravoslavca... (foto)

Ime mu je Aleksander Trent Arnold, ima 20 godina i odigrao je meč života!

Taman ništa više u karijeri da ne uradi, pobedio je. Direktno je zaslužan za dva gola, od kojih je drugi Liverpulov, konačnih 4: 0,personifikacija cijelog kluba.

Onog kuba koji nikad neće hodati sam, jer ima ko da ga gura napred, čak i kad su povređeni FirminoSalah Nabi Keita. Podvala sezone, prodata fora kao na malom fudbalu, zatečeni Mark Andre Ter Štegen koji glumi navijača i obezglavljena Barsa.

Nema ljepše slike za navijače Liverpula od te kad Divok Origi zatvara radnju i poručuje velikanu sa Kamp Noa: “piši kući za odelo“.

Lu-di-lo!!!

LIGA ŠAMPIONA, POLUFINALE, REVANŠ /prvi meč 0:3/

LIVERPUL – BARSELONA 4:0 (1:0)
/Origi 7, 79, Vajnaldum 54, 56/

Stadion: Enfild Roud.
Gledalaca: 54.000.
Sudija: Džunejt Čakir (Turska).
Žuti kartoni: Fabinjo, Matip (Liverpul), Buskets, Rakitić, Semedo (Barselona).

LIVERPUL (4-3-3): Alison – Aleksander Arnold, Matip, Van Dajk, Robertson (od 46. Vajnaldum) – Henderson, Fabinjo, Milner – Orgi (od 85. Gomez), Mane, Šaćiri (od 90. Staridž). 

BARSELONA (4-3-3): Ter Štegen – Serđi Roberto, Pike, Lengle, Alba – Vidal (od 75. Artur), Buskets, Rakitić (od 80. Malkom) – Mesi, Suarez, Kutinjo (od 60. Semedo).

Čitaj još:   ADEL Omeragić: Ne vidim dogovor oko sudija Ustavnog suda, usvajanje Zakona o predsjedniku bi produbilo krizu...

Predsjednik Barselone Đozep Bartomeu položio je cvijeće na “Enfildu” u Memorijalnom centru posvećenom nastradilma u tragediji na “Hilsborou” u Šefildu…

izvor agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Komentariši