Dnevni horoskop za 10. maj 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi naših područja-  Ovan nervozan, Bik distanciran, Blizanci moraju više da se potrude, Rak ima tegobe s bubrezima, Lav predvodnik, Djevica nije otvorena prema voljenoj osobi, Vaga potiskuje emocije, Škorpija nepopustljiva, Strijelac ima potrebu za dokazivanjem, Jarac nespreman na promjene, Vodolija dominantna, Ribe imaju lijep dan. Ovo je dnevni horoskop za 10.05.2019. godine.

OVAN

Moguće je da ćete napraviti neku grešku na ovom polju. Pazite da vas brzopletost ne košta pretjerano skupo. Nije vam lako da budete sasvim iskreni u komunikaciji sa partnerom. Problemi sa varenjem.

BIK

Zadovoljni ste onim što ste do sada ostvarili kada je u pitanju posao i smatrate da ste dogurali daleko obzirom na to odakle ste krenuli. Moguće je da ste nesigurni i da partner to primjećuje. Nemate zdravstvenih problema.

BLIZANCI

Važno vam je da na ovom polju ostvarite ciljeve koje ste sebi zacrtali kako biste uspjeli da napredujete kasnije. Imaćete priliku da se pomirite sa osobom koju volite. Možete da se nadate novoj šansi. Posjetite nutricionistu.

RAK

Moguće je da niste uspjeli da se posvetite svom poslu onako kako je trebalo i da ćete zato imati neke probleme na polju finansija i posla. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke probleme na polju ljubavi. Prijala bi vam relaksacija.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 11. februar 2020. godine

LAV

Imate važne planove koje ćete u narednom periodu ipak uspjeti da ostvarite. Iako postoje ljudi koji ne vjeruju u vas. Voljena osoba pokazuje veliki nivo ljubomore prema vama. Iz tog razloga se često svađate. Srčane smetnje.

DJEVICA

Moguće je da ćete dobiti novu ponudu za posao koji može za vas da bude veoma dobar i koristan, isplativ. Ljubavno polje vam se pokreće u pozitivnom smislu i pojavljuje vam se osoba za vezu. Provjerite krvnu sliku.

VAGA

Važno je da se potrudite oko poslovnih obaveza ako želite da ostavite dobar utisak na svoje nadređene. Niste zadovoljni odnosom sa voljenom osobom. Često se svađate i imate veoma velika otežanja. Problemi sa alergijama.

ŠKORPIJA

Priželjkujete promjenu radnog mjesta. Niste zadovoljni situacijom i zaradom i smatrate da možete više od toga. Komunikacija sa vašom simpatijom iz dana u dan postaje sve bolja i uskoro slijedi veza. Izbjegavajte cigarete i duvanski dim.

STRIJELAC

Moguće je da ćete dobiti ponudu za posao ili zaradu koja će vam biti primamljiva. Očekuju vas dobre promjene. Moguće je da razmišljate o prekidu veze ili razvodu braka. Problemi sa povišenim pritiskom.

Čitaj još:   EKSPLOZIJA U GORAŽDU: Više žena povrijeđeno na radnom mijestu...

JARAC

Dolazi vam šansa da na polju finansija ostvarite značajnu promenu. Posvećeni ste poslu i veoma ste vredni. Moguće je da ste pronašli osobu koja je pokazala da sa vama želi da gradi zajedničku budućnost. Moguća je nesanica.

VODOLIJA

Moguće je da ćete biti prilično napeti u poslovnom okruženju i da ćete iz tog razloga imati neke probleme. Niste posvećeni partneru i on vam to zamjera. Među vama nastupa period zahlađenja. Pazite na nervni sistem.

RIBE

Promjena posla je uskoro pred vama. Potrudite se da budete mudri kada budet ebirali svoje novo zanimanje. Ljubomora koju pokazujete smeta partneru, a vi u nekim situacijama ne možete da je kontrolišete. Problemi sa zubima.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši