IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO, DUPLA KRUNA SVE BLIŽE: Razbijen Široki…

NEDELJU DANA KASNIJE IGRA SE Uzvratni susret na “Pecari”…

SARAJEVO:BiH,Sport,Fudbal,vijesti, četvrtak…09.05.2019…07: 55 SARAJEVO, DUPLA KRUNA SVE BLIŽE: Razbijen Široki…

Sarajevo ubjedljivo slavilo protiv Širokog Brijega i stiglo na prag osvajanja duple krune…

Fudbaleri Sarajeva pobijedili su na Koševu ekipu Širokog Brijega s 3:0, u prvoj utakmici finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Izabranici Husrefa Musemića opravdali su epitet favorita i ubjedljivom pobjedom došli na korak do osvajanja naslova pobjednika Kupa.

Domaći su poveli u 9. minuti golom Rahmanovića, a na 2:0 povisio je Kapić u 39. minuti. Konačan rezultat 3:0 postavio je Mujakić u sudijskoj nadoknadi.

Šef stručnog štaba Sarajeva Husref Musemić bio je prezadovoljan nakon ubjedljivog trijumfa protiv Širokog Brijega (3:0) u prvom susretu finala Kupa BiH.”Zasluženo smo pobijedili.

Na konferenciji za medije poslije samog susreta bio jei reporter regionalnog portala iBalkan.net na Koševu i prenio je djelić atmosfere:

Čitaj još:   UŽAS Kasapina Srđana Lalića, spreman je da progovori o ubistvima: Žrtve pržio peglom i čupao im nokte na živo... (foto, vidro)

Prvo poluvrijeme smo odigrali najbolje ove polusezone i zasluženo smo vodili. U drugom poluvremenu od 70. do 80. minute imali smo pad u igri gdje je Široki Brijeg imao laganu inicijativu, a na našu sreću nisu pogodili”, rekao je Musemić i dodao:

“Trećim golom olakšali smo puno stvari sebi, ali još uvijek ništa nije gotovo. Sve čestitke mojim igračima za borbenost i prikazanu igru. Hvala navijačima na podršci”, rekao je Musemić.

Uzvratni susret igra se za sedam dana na “Pecari”…

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši