SPRIPREMITE SE ZA POTOP, BIĆE I SNIJEGA…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ZA Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, vijesti,petak…10.05.2019…09: 55… SPRIPREMITE SE ZA POTOP, BIĆE I SNIJEGA…

Od sredine dana prema večernjim satima u većem dijelu zemlje su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi. Najniža jutarnja temperatura zraka između 4 i 12°C, a najviša dnevna između 17 i 23°C…

petak 10.05.2019.
Slično kao i proteklog dana, uz promjenljivo i nestabilno vrijeme, mada bez izrazitih oscilacija, tegobe kod osjetljivih osoba biti nešto izraženije.

Također, povremeni pljuskovi će mjestimično kvariti ugođaj i raspoloženje većini populacije…   

U subotu u Bosni i Hercegovini umjerena naoblaka. U drugoj polovini dana u Bosni lokalni pljuskovi i grmljavina. Jače naoblačenje sa zapada u noći na nedjelju. Najniža jutarnja temperatura zraka između 4 i 12°C, a najviša dnevna između 20 i 25°C.

Čitaj još:   VRIJEME U BIH Negdje sa snijegom, tokom dana razvedravanje, do 4 stepena C

U nedjelju u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme s kišom. Prognozira se do 30 litara kiše po metru kvadratnom, a lokalno na području Krajine, sjevera i centralne Bosne može pasti i do 70 litara kiše. Vjetar umjerene jačine. U drugoj polovini dana vjetar mijenja smjer na sjever i sjeverozapad. Najniža jutarnja temperatura zraka između 8 i 13°C, a najviša dnevna između 12 i 18°C.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme s kišom. Na planinama će padati i snijeg. U Bosni obilnije padavine. U Hercegovini se očekuje do 50 litara po metru kvadratnom, a u Bosni do 80 litara po metru kvadratnom. Temperatura zraka između 5 i 12°C, na jugu zemlje do 18°C.

http://iBalkan,net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *