IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 14. maj 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi naših područja- Ovan žali, Bik kolebljiv, Blizanci se oslanjaju na Škorpiju, Rak nezadovoljan, Lav za sistematski, nove obaveze za Djevicu, Vaga mora da istrpi, Strijelac mnogo bolje, Jarac u klišeu, Vodolija ponavlja greške, Ribe prelaze granicu. Ovo je dnevni horoskop za 14. maj 2019. godine.

OVAN

Moguće je da imate više obaveza nego što ste navikli i da vam neće biti lako da sa tim izađete na kraj sasvim. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete početak nove ljubavne veze koja bi trajala na duže staze. Srčane smetnje.


BIK

Očekuje vas povoljan dan za posao pogotovo ako planirate da mijenjate neke odluke ili da mijenjate radno mjesto. Bliži se početak veze na daljinu. Iako mislite da vi možda niste za to, osjećanja vas vode u ka tome. Problemi sa stomakom.

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete uspješno riješiti probleme koje imate na ovom polju. Neko od kolega će vam pomoći u nevolji. Lako donosite novu odluku i spremni ste da voljenoj osobi date još jednu šansu. Povoljan je period za oporavak.


RAK

Dolazi vam prilika da na polju finansija ostvarite pomak. Možete da se nadate i novim poslovnim ponudama. Oslanjate se na voljenu osobu i važno vam je da vam ona na neki način dokaže svoju ljubav. Dobro se osjećate. Sa zdravljem nema problema.

Čitaj još:   NOVI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIKA CRNE GORE: Popularni Jodžir influenser i komičar, ima preko 230.000 pratilaca, a na Tik- toku 80.000... (foto, video) 

LAV

Možete da očekujete pozitivne promjjene na poslovnom polju danas. pred vama je period u kojem vas sreća prati. Trudite se da sa osobom koju volite napravite lijepu atmosferu i da poboljšate komunikaciju. Problemi sa glavoboljom.

DJEVICA

Moguće je da niste spremni da se odreknete posla koji vam ne ide i da nećete da odustanete dok postoji makar tračak nade. Dopada vam se osoba koju poznajete od ranije. Moguće je da neko treći postoji. Problemi sa cirkulacijom.


VAGA

Budite dovoljno otvoreni u kontaktu sa poslovnim saradnicima ako želite da ostvarite konstruktivnu atmosferu na poslu. Imaćete priliku da upoznate osobu koja će vam se učiniti kao ostvarenje sna. Provjerite nivo holesterola.


ŠKORPIJA

Preporuka je da povedete računa o zaradi koja vam je jako važna. Potrebno je da se malo više posvetite svom poslu. Nije vam lako da dođete do pomirenja sa partnerom, iako to želite. Smanjite unos alkohola.

STRIJELAC

Pokušajte da se bavite poslovima koje smatrate prioritetnim i nemojte da gubite vrijeme na neke beznačajne stvari. Voljena osoba je pokazala da ima mane koje je od vas vješto skrivala pa ste malo razočarani. Osjetljiva koža.


JARAC

Nestrpljivi ste i nije vam lako da sačekate pravi trenutak kako biste pokrenuli poslovnu promjenu koju želite. Niste zadovoljni odnosom koji imate sa voljenom osobom i čini vam se da se uvijek vi više trudite. Pad imuniteta je moguć.

Čitaj još:   VELIKA Pobuna ambasadora i konzula iz RS- a protiv ministra Konakovića: FRONTALNI UDAR IZ DODIKOVIH REDOVA... (foto, video)


VODOLIJA

Pozitivna atmosfera na poslovnom polju vlada i zadovoljni ste zbog toga. Možete da se nadate dobrom danu. Veoma povoljan dan za početak ljubavne priče koja bi za vas mogla da bude značajna. Hormonalne promjene.


RIBE

Ušli ste u nov posao u kojem je potrebno dosta ulaganja i novca i energije i truda kako bi opstao. Novo poznanstvo je pred vama ali vi kao da nećete biti baš pretjerano zainteresovani odmah. Osjetljiva bešika.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši