IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UMRLA, MALA AMELA: Prvo Sumnjali na MIŠOMOR, ali je obdukcija pokazala DRUGU STRANU…

Na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu završeno toksikološko vještačenje krvi male djevojčice Amele Kočić (2), kojim je utvrđeno da uzrok njene smrti nije trovanje mišomorom..

BEOGRAD:Srbija,Crna Hronika,vijesti,ponedeljak13.05.2019…13: 35 UMRLA, MALA AMELA: Prvo Sumnjali na MIŠOMOR, aobdukcija pokazala DRUGU STRANU…

Malu Amelu majka je dovela u bolnicu 7. aprila, jer je povraćala, zbog čega je dva dana zadržana na liječenju…

Djevojčica je preselila 9.apr u Opštoj bolnicu Požarevcu,na smrt trovanjem sumnjalo se jer je majka izjavila da je u ćoškovima soba u njihovoj kući bio postavljen mišomor.

Zbog toga su ljekari odmah pristupili ispiranju želuca, na lice mjesta izašla je policija, koja je u kući pronašla granule mišomora…

Pošto je sada utvrđeno da on nije izazvao smrt male djevojčile, obaviće se još jedna obdukcija, tako što će se analizirati svi dosadašnji ljekarski nalazi.

Čitaj još:   GRADONAČELNIK Prijetonice pozvao građane: Kašćelan- Vlast da uvaži emocije Cetinjana, SPC i Joanikije da ne dijele ljude... (foto i video)

Možda je djete preminulo usled anafilatičkog šoka jer je jelo jagode, možda je neki drugi uzrok u pitanju. Ukoliko se utvrdi da je riječ o prirodnoj smrti, to će značiti da nije bilo riječi o bilo čijem nemaru, Više javno tužilaštvo će zatvoriti istragu o ovoj tragediji.

Malu Amelu majka je dovela u bolnicu 7. aprila, jer je povraćala, zbog čega je dva dana zadržana na liječenju. Iako su ljekari preduzeli sve da je spasu, ona je 9. aprila preselila…

izvor agencije

OGOLASILA SE Vesna BRATIĆ: “Ostala bez diplomatskog pasoša…” (foto, video)

Ministarstvo vanjskih poslova poništilo je diplomatski pasoš Vesni Bratić, bivšoj Read more

Planetu ZEMLJU, sutra će pogoditi SOLARNA OLUJA… (foto, video)

Sunce je opet nemirno- naredna dva dana neće biti prijatna Read more

Komentariši