IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 15. maj 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi naših područja- Ovan dominira, Bik odmara, Blizanci posvećeni, Rak koncentrisan, Lav i Jarac u ljubavi, Djijevica privlači Strelca, Vaga srećna, Škorpija zatvorena, Vodolija očajna, a Ribe usporene. Ovo je dnevni horoskop za 15. maj 2019. godine.

OVAN

Očekuje vas veoma povoljan dan. Ukoliko se bavite poslom koji je povezan sa pomaganjem drugima imaćete sreće. Očekuje vas dobar odnos sa bračnim partnerom. Zadovoljni ste. Nema većih problema sa zdravljem.


BIK

Pred vama je naporan dan. Moguće je da ćete biti pod stresom i da će vam se obaveze samo gomilati jedna na drugu. Manji nesporazumi sa osobom do koje vam je stalo bi mogli da vam poremete odnos. Problemi sa probavom.

BLIZANCI

Naporan rad i trud koji ste uložili u posao vam se konačno može isplatiti. Pred vama je jako povoljan period. Voljena osoba bi trebala da mijenja stvari koje radi pogrešno, jer vi to nećete tolerisati. Povedite računa o zubima.


RAK

Moguće je da se nalazite pod pritiskom da sve poslove završite u nekom kratkom roku. Skloni ste svađama sa voljenom osobom, oko vas vlada neka tenzija. Možete da očekujete preokret na kraju dana. Glavobolja vas prati.

LAV

Vaša napetost i nedostatak koncentracije mogu da vas dovedu do toga da pravite neke greške u poslovnom okruženju. Dopada vam se osoba za koju niste sigurni da li ima osjećanja prema vama. Problemi sa cirkulacijom.

Čitaj još:   SARAJEVO: MOBILIZACIJA NA AERODROMU, Zaposli su obavezni nositi maske rukavice... (foto)


DJEVICA

Možete da očekujete da ćete dobiti ponudu za posao. Pred vama je faza u kojoj biste mogli da povećate svoju zaradu. Očekuje vas flert sa osobom koju ćete upoznati preko prijatelja ili poznanika. Generalno dobro zdravlje.


VAGA

Vama dolazi prilika da donesete odluku koja će imati veoma važan uticaj na vašu poslovnu budućnost. Imate dobru situaciju na polju ljubavi. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani. Odlično se osjećate.


ŠKORPIJA

Nije preterano povoljan dan i moguće je da na poslu neće biti sve kao što očekujete. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa voljenom osobom. Pred vama je dobar dan. Moguća je vrtoglavica i nizak pritisak.

STRIJELAC

Skloni ste pravljenju grešaka na poslovnom polju i nije vam lako da ostvarite svoje ciljeve danas. Naglo se mijenja odnos između vas i voljene osobe. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta preispitivanja. Mogući su srčani problemi.


JARAC

Imate utisak da situacija ne ide vama u prilog i da na poslovnom polju postoji dosta vaših protivnika. Ukoliko ste u braku, moguće je da sa voljenom osobom nemate baš dobar odnos. Problemi sa stomakom.


VODOLIJA

Ne donosite odluke danas da se ne biste kasnije kajali. Budite spremni da samo posmatrate situaciju. Glasine koje kruže oko vas nisu sasvim tačne. Razgovarajte sa voljenom osobom o svemu. Mogući su problemi sa grlom.


RIBE

Iako dolazi prilika da napredujete, možete da je propustite zbog manjka samopouzdanja koji vas prati iz nekog razloga. Voljena osoba će vam pokazati da je spremna da sa vama napravi neki ozbiljniji korak. Povećan apetit.

Čitaj još:   PROČITANO, PRVO PISMO VELIKOG ŠEFA: Evo kada i kako će se glasati VOĐA... (foto

http://ibalkan.net

Komentariši