IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

AUSTRALSKI TENISER KYRGIOS DISKVALIFIKOVAN S TURNIRA: Pogledajte njegov novi divljački ispad

Nick Kyrgios diskvalificiran je s Mastersa u Rimu. Australski tenisač divljao je na meču 2. kola protiv Norvežanina Caspera Ruuda.

Pri rezultatu 3:6, 7:6, 1:1 Kyrgios je zbog nesportskog ponašanja i vrijeđanja publike (tijekom cijelog meča žalio se na publiku da ga ometa pri serviranju i na linijske suce) kažnjen oduzimanjem gema jer je ranije tijekom meča već tri puta bio kažnjavan. 

Na tu odluku suca je podivljao i bacio stolicu na teren. Zločesti dečko svjetskog tenisa svjestan da će mu uslijediti diskvalifikacija zatim je pokupio svoju opremu, pružio ruku suparniku, sucu i supervizoru te uz zvižduke talijanske publike napustio teren.

Ovo je njegov najveći skandal. Ranije je znao tankirati mečeve, provocirati suparnike, ali nikad divljanjem nije stigao do diskvalifikacije s turnira.

Čitaj još:   Crnogorski fudbaleri počeli pripreme za nastavak kvalifikacija za EURO 2024: ,,Hrabri sokoli“ Mogu do dvije pobjede u septembru... (foto, video)

Kyrgios je i na startu turnira odigrao nevjerojatan meč kada je protiv Rusa Daniila Medvedeva servirao ispod ruke, odigravao kroz noge, okretao guzicu na suparnikove zicere i namjerno ispucao loptu izvan arene.

izvor: agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

OVO JE Životna priča tenisera Stefanos Cicipasa 19- godišnjaka je Read more

Komentariši