Kosovski vojnik nudi 50 hijada eura za imena SRPSKIH VOJNIKA koji na ovoj slici SILUJU ženu s Kosova, dok sve to posmatraju članovi njene porodice (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ridvan Tahiri iz kosovske Drenice, bivši vojnik Oslobodilačke vojske Kosova je preko svog Facebook profila i hrvatskog portala Dnevno.hr ponudio nagradu za imena srpskih vojnika koji su 1999., u vrijeme najljućeg rata između Kosova i Srbije, na kosovskom tlu silovali jednu njegovu sunarodnjakinju. Za ovaj slučaj javnost je doznala kada je u fotoaparatu jednog srpskog državljanina pronađena užasna fotografija silovanja.

Upravo zbog njegovog ratnog iskustva, kao i činjenice da zbog svog posla čuvanja VIP osoba svaku sekundu provodi u treninzima i antiterorističkim vježbama, Ridvan je dobio ponudu kakvoj se, zapravo, i nadao:

“Kosovo radi na formiranju vojske a ja ću im biti instruktor. Smatram da će vojska Kosova i Hrvatska vojska jamčiti mir na Balkanu”, kazao nam je svojedobno “Mali Gotovina” čiji nadimak potvrđuje njegovu impresioniranost hrvatskim generalom i HV-om općenito.

Čitaj još:   DOŽIVOTNA KAZNA ZATVORA: Bolničar u pet godina ubio 85 pacijenata...

Nagrada za informacije o silovateljima

Ridvan Tahiri se javio portalu Dnevno.hr i kazao kako je osobno raspisao nagradu za imena srpskih vojnika koji su 1999., u vrijeme najljućeg rata između Kosova i Srbije, na kosovskom tlu silovali jednu njegovu sunarodnjakinju. Za ovaj slučaj javnost je doznala kada je u fotoaparatu jednog srpskog državljanina pronađena užasna fotografija silovanja:

“Kao što se vidi na slici, tri srpska vojnika silovala su ženu, a iza njih su se vidjele osobe na koljenima sa spuštenim rukama iza kojih je naoružani vojnik. Te zarobljene osobe su članovi obitelji nesretne žene. Slika je pronađena na aparatu srpskog vojnika”, kazao nam je Ridvan i dodao:

Čitaj još:   OSTAO ZAZIDAN U SVOJOJ KUĆI:'Odbijam sići! Nemam ljestve! Neću vatrogasce!'...(foto i video)

“Osobno dajem 50 000 eura osobi koja bi mi otkrila imena i adrese ovih silovatelja. To je sve što trebam”, kazao je uznemireni Ridvan Tahiri.

izvor: slobodnabosna.ba

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši