IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SPAKOVAO VREĆE, SLOMIO PROZOR I POBEGAO IZ ZADRUGE…

KONTRAVERZNI ČLAN ZADRUGE Više nije mogao da izdrži, ONA ga je sve vrijeme molila i preklinjala da OSTANE…

BEOGRAD: Srbija. Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti,16.05.2019.. 11: 57… SPAKOVAO VREĆE, SLOMIO PROZOR I POBEGAO IZ ZADRUGE…

Karađorđe Subotić pobjegao je iz Zadruge i to tako što je razvalio prozor jer je kroz isti prvo izbacio svoje stvari, a onda i on iskočio.

On je prvo spakovao svoje stvari u jednu crnu kesu, a onda ih je izneo u dvorište. Stavio je rukavice na ruke, i počeo da razvaljuje prozor, a onda, kada je to uspio, prvo je izbacio stvari, a zatim i on izašao kroz isti.

Njegova ćerka, Aleksandra Subotić je sve vrijeme bila tu, pa je, kada joj je Karađorđe već izašao brže bolje otišla da pozove obezbjeđenje kako bi ga vratili u šou.

Čitaj još:   NIKADA NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Pobjeda JAKOVA Milatovića se slavila uz četničke pjesme o Draži Mihailoviću, Kosovu i sa zastavama Srbije... (foto, video)

Karađorđe je bio pozvan da odgovori zašto je odbio zadatke u toku kojih je nedeljnih izazova, a riječ je o lakiranju noktiju i depilaciji…

Prva ga je osudila njegova bivša žena Ljuba Pantović, a onda je on rekao da će napustiti rijaliti.

To niko nije ozbiljno shvatio osim Aleksandre, koja je krenula za njim…

“Karađorđe, nemoj to da radiš. Nisi izgubio 22 već 2 honorara, a sem toga zar ćeš da me ostaviš ovde mjesec dana pred kraj. Tata, nemoj!”

“Zdravo”, rekao joj je Karađorđe i iskočio kroz prozor…

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši