Dnevni horoskop za 18. maj 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi naših područja- Ovan radi punom parom, Bik se ne kreće dovoljno, Blizanci pred novom ljubavi, Rak ima sreće s novcem, Lav direktan, Djevica ne razmišlja o zdravlju, Vagu očekuje novac, Škorpija razmišlja o braku, Strijelac u centru pažnje, Jarac misli na novi projekat, Vodolija samostalna, a Ribe se super osjećaju. Ovo je dnevni horoskop za 18. maj 2019. godine.

OVAN

Pred vama je prilika da napredujete na poslu i da ostvarite ciljeve koje imate od ranije. Možete da se nadate srećnim okolnostima. Ako ste slobodni, moguće je da ćete sa jednom Vodolijom ući u flert. Zdravlje je dobro.


BIK

Pred vama je naporan dan tokom kojeg ćete imati velika opterećenja i brige na ovom planu. Manji nesporazumi postepeno dovode do toga da se odnos između vas i osobe do koje vam je stalo poremeti. Stomak vas muči.

BLIZANCI

Pred vama je period u kojem ćete polako dobijati potvrdu svoje vrijednosti. Saradnici vas cijene. Voljena osoba je spremna da vam pokaže da želi sa vama da bude na duže staze u budućnosti. Povedite računa o zubima.


RAK

Moguće je da vam nije lako da donesete neke bitne odluke i da često razmišljate o većim poslovnim problemima. Skloni ste svađama i razdražljivom ponašanju, sa partnerom nemate baš dobar odnos. Glavobolja vas prati.

Čitaj još:   UMRLA OD KORONAVIRUSA: Prije smrti zarazila 50 ljudi... (foto)


LAV

Vaša napetost dolazi do izražaja sada i vaše ponašanje i loše raspoloženje se negativno odražavaju na posao. Dopada vam se jedna osoba sa kojom niste sigurni na čemu ste. Mogući problemi sa cirkulacijom.

DJEVICA

Možete da očekujete nova dešavanja na poslovnom polju. Imaćete mogućnost da preuzmete inicijativu oko nekih događaja. Očekuje vas zanimljiv flert sa novim poznanikom koji vam se sviđa. Osjećate se generalno dobro.


VAGA

Vama dolazi prilika da se na poslovnom polju stabilizujete i da nađete način da se posvetite pozitivnim promjenama. Vaša veza i brak su sasvim stabilni i možete da očekujete pozitivnu atmosferu. Odlično se osjećate danas.


ŠKORPIJA

Nije pretjerano povoljan dan i preporučuje vam se da izbjegavate bilo kakve važne poslovne odluke ili promjene. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa simpatijom. Moguća je vrtoglavica ili malaksalost.


STRIJELAC

Prilično ste nervozni i nije vam lako da se fokusirate na posao. Moguće je da vam današnji dan donosi neke probleme na ovom polju. Naglo se mijenjaju okolnosti u kojima se nalazite na ljubavnom planu. Srčani problemi.

Čitaj još:   Večeras zalaskom sunca nastupa Nova 1440. hidžretska godina...

JARAC

Imate utisak da su neke poslovne kočnice van vašeg utjecaja. Moguće je da su donete odluke koje vama ne odgovaraju. Iako ste željeli stabilnu vezu partner je pokazao da ipak ne može da vam pruži sve. Problemi sa stomakom.


VODOLIJA

Moguće je da nećete imati dobru situaciju u odnosu sa poslovnim saradnicima i da ćete biti na početku nekog nesporazuma danas. Pred vama je period u kojem bi tračevi mogli da utiču na vaš brak. Mogući su problemi sa grlom.


RIBE

Iako dolazi priliv novca koji ste očekivali, postoje razlozi zbog kojih niste zadovoljni poslovnom situacijom. Voljena osoba pokazuje da želi da se udalji od vas. Pustićete je da ode, u nadi da će se vratiti. Povećan apetit je naglašen.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši