IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Poraz Fenera u polufinalu Eurolige: Sramota koja nije viđena…

LJUBIMAC MILIONA NAVIJAČA FENERA, Nikola Kalinić, nije bio zadovoljan poslije poraza svog kluba u polufinalu Eurolige…

VITORIJA, BASKIJA: Regija, Sport, Košarka, vijesti. petak,17.05.2019… 20:57… Poraz Fenera u polufinalu Eurolige: Sramota koja nije viđena…

Nikola Kalinić, popularni “Mustaffa” nije mogao da zadrži emocije poslije odlaska sa terena i poraza od Anadolu Efesa u polufinalu Eurolige (73:92).

Kalinić je dugo bio pod znakom pitanja za ovaj meč zbog povrede ramena, ali je ipak izašao na parket i odigrao maksimalno koliko je mogao i sa 12 datih poena.

Bio je više nego nezadovoljan.”Ovo je velika sramota, katastrofa. Pričam o sebi i uvijek sebe stavljam na prvo mjesto kada nekoga krivim.

Bili smo prvi na kraju regularnog dijela sezone, imali smo i stabilan kurs tokom baš cijele godine, a večeras nismo ništa pokazali na terenu”, rekao je Kalinić…

Čitaj još:   BRAVO ZA HIDA HIDAYETA Turkogla, oštro reagovao na navode člana FETO-a Enesa Kantera...

Sve prenosi akreditovani dopisnik regionalnnog portala iBalkan,net koji se nalaazi u poprištu cjelog događaja na Fajnal for Eurolige u Vitoriyi…

Na konstataciju da su povrede uticale na ishod, Kalinić je imao i zanimljiv odgovor.

“Ima i objektivnih razloga, ali ovo je sramota. Ima i još nekih stvari, ali da ne iznosim prljav veš”, rekao je Kalinić, a prenosi “iBalkan.net”.

Fenerbahče je osvojio titulu Evrolige 2017. godine, izgubio je finale prošle sezone i iako je bio prvi na kraju ligaškog dijela, Efes je večeras prošao u finale.

Željko Obradović, Tarik Biberović, Marko Gudurić i Nikola Kalinić ovoga puta nisu uspeli…

http://iBalkan.net

Komentariši