IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 19. maj 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi naših područja- Ovan u dobrom poslovnom okruženju, Bik voli ustaljenost, Blizanci napeti, Rak razmišlja o privatnom poslu, Lav šarmantan, Djevica ima povjerenja u partnera, Vaga povučena u sebe, Škorpija u finansijskom problemu, Strijelac naivan, Jarac često mijenja mišljenje, Vodolija intuitivna, a Ribe u prilici da završe posao. Ovo je dnevni horoskop za 19. maj 2019. godine.

OVAN

Ukoliko ste imali velike planove za današnji dan imajte na umu da nećete uspjeti baš sve da ostvarite. Spremni ste da se sasvim prepustite osjećanjima koje imate ka voljenoj osobi. Mogući su problemi sa glavoboljama.

BIK

Pokušajte da ne planirate putovanja za današnji dan jer biste mogli da imate probleme i komplikacije na polju posla. Osoba koja vam se dopada je pokazala da ima više mana nego što ste mislili. Problemi zbog stresa.

BLIZANCI

Možete da očekujete novi dogovor koji će vam biti jako važan za poslovno polje. Potrudite se da se pokažete u najboljem svjetlu. Zadovoljni ste odnosom sa voljenom osobom. Nemate probleme sa zdravljem danas.

RAK

Na polju posla ćete riješiti neke probleme koji su vas mučili od ranije. Osjetićete veliko olakšanje. Sa partnerom imate neke manje probleme koje možete da riješite ako se budete potrudili. Mogući su manji problemi sa kičmom.

LAV

Možete da očekujete priliku da se zaposlite na nekom boljem radnom mjestu od ovog na kojem ste trenutno. Ljubavno polje vam je jako lijepo postavljeno. Možete da računate na nova dešavanja. Mogući problemi sa cirkulacijom.

Čitaj još:   Jutros minusi, danas stiže kiša: Pogledajte i kakvo će nam vrijeme biti do petka... (foto)

DJEVICA

Moguće je da ste nezadovoljni okolnostima u kojima se nalazite na poslovnom polju. Sve ide kao što ste se nadali. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje će vas kasnije voditi do jedne ozbiljne veze. Osjećate se generalno dobro.

VAGA

Vama dolazi prilika da nađete posao na kojem biste kasnije mogli da napredujete i da ostvarite odlične rezultate. Pravite lijepe zajedničke planove za budućnost sa osobom koju volite. Odlično se osjećate danas.

ŠKORPIJA

Moguće je da će biti nekih neočekivanih promjena na vašem poslovnom polju. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju i susret sa osobom koja će vas šarmirati na prvi pogled. Moguća je vrtoglavica.

STRIJELAC

Možete da očekujete da će vam se danas ukazati prilika da postignete neki nov i značajan dogovor sa nadređenima. Nova ljubav vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. Redovno provjeravajte pritisak.

JARAC

Ukoliko se bavite privatnim poslom očekuje vas bolja zarada i prilika da napredujete na ovom polju. Dan je odlično postavljen za vaše polje emocija, ako postoji osoba koja vam se dopada. Zdravlje je sasvim dobro.

VODOLIJA

Na poslovnom putovanju ćete ostvariti novi dogovor koji vam u budućnosti može biti veoma značajan. Novo poznanstvo koje se desilo vam je na neki način pomešalo osjećanja. Mogući su problemi sa zglobovima.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Konačni rezultati izbora za BNV na čekanju zbog prijavljenih nepravilnosti... (foto, video)

RIBE

Na poslovnom planu ćete uspjeti da ostvarite svoje zamisli uz pomoć jedne važne osobe koja vam pruža podršku. Možete da očekujete poznanstvo koje će vas dovesti u stanje konfuzije. Pazite na višak kilograma.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši