POZNATI PJEVAČ U KOMI PREBAČEN U BOLNICU: Strašna saobraćajna nesreća u BiH-IMA MRTVIH

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Nesreća se desila u ranim jutarnjim satima, kad su se momci bihaćkog benda “The Babe Barbarella” vraćali s nastupa u Banjoj Luci. Oni su se svojim vozilom VW Tuaran sudarili s Audijem 100, u kojem su bili granični policajci, koji su tog jutra krenuli da preuzmu smenu na Graničnom prelazu u Bosanskom Novom. Policija još utvrđuje kako je došlo do direktnog sudara dva vozila.
U ovoj stravičnoj nesreći na mjestu je poginuo granični policajac Jasmin Gerzić, dok je njegov kolega Šefik Šabić teško povrijeđen. 

Član grupe “The Babe Barbarella” Arslan Handukić u besvjesnom stanju dovezen u UKC Tuzla, gdje je priključen na aparate za disanje.

Arslan Handukić, pjevač i gitarista bihaćke grupe “The Babe Barbarella”, još je u komi i teškom stanju nakon saobraćajne nesreće koju su članovi ove grupe doživeli u nedelju, 12. maja, na putu Bosanska Krupa – Bosanska Otoka u mjestu Stragarić. U ovoj stravičnoj nesreći na mjestu je poginuo granični policajac Jasmin Gerzić, dok je njegov kolega Šefik Šabić teško povrijeđen.

Čitaj još:   NOVİ PAZAR: TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA ,POGİNUO MALOLJETNİK, ŠESTERO POVRİJEDJENO

Iz Kantonalne bolnice “Dr. Irfan Ljubijankić” iz Bihaća  potvrđeno je da je Handukić zadobio politraumu te da je bio zbrinut na Odeljenju za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje.

Handukićeve kolege iz benda zahvalile su na Facebook stranici prijateljima na podršci i interesovanju.

– Prije svega, želimo da izrazimo saučešće familiji Jasmina Gerzića, poginulog u nesreći, i brz oporavak Šefiku Šabiću, njegovom kolegi i suvozaču. Takođe, želimo da vas obavijestimo da je naš Arslan još u veoma teškom stanju i u komi, ne zna se do kada će takvo stanje biti, ali čim se pokažu prve promjene u njegovom stanju, mi ćemo vas obavijestiti. Molimo vas da se svi skupa molimo za našeg Arslana – napisali su članovi benda “The Babe Barbarella”.

Čitaj još:   LANČANI SUDAR NA IBARSKOJ MAGISTRALI: IMA POVRIDJENIH

izvor: agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *