IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POZNATI PJEVAČ U KOMI PREBAČEN U BOLNICU: Strašna saobraćajna nesreća u BiH-IMA MRTVIH

Nesreća se desila u ranim jutarnjim satima, kad su se momci bihaćkog benda “The Babe Barbarella” vraćali s nastupa u Banjoj Luci. Oni su se svojim vozilom VW Tuaran sudarili s Audijem 100, u kojem su bili granični policajci, koji su tog jutra krenuli da preuzmu smenu na Graničnom prelazu u Bosanskom Novom. Policija još utvrđuje kako je došlo do direktnog sudara dva vozila.
U ovoj stravičnoj nesreći na mjestu je poginuo granični policajac Jasmin Gerzić, dok je njegov kolega Šefik Šabić teško povrijeđen. 

Član grupe “The Babe Barbarella” Arslan Handukić u besvjesnom stanju dovezen u UKC Tuzla, gdje je priključen na aparate za disanje.

Arslan Handukić, pjevač i gitarista bihaćke grupe “The Babe Barbarella”, još je u komi i teškom stanju nakon saobraćajne nesreće koju su članovi ove grupe doživeli u nedelju, 12. maja, na putu Bosanska Krupa – Bosanska Otoka u mjestu Stragarić. U ovoj stravičnoj nesreći na mjestu je poginuo granični policajac Jasmin Gerzić, dok je njegov kolega Šefik Šabić teško povrijeđen.

Čitaj još:   TRAGEDIJA: Dvojica mladića poginula na magistrali

Iz Kantonalne bolnice “Dr. Irfan Ljubijankić” iz Bihaća  potvrđeno je da je Handukić zadobio politraumu te da je bio zbrinut na Odeljenju za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje.

Handukićeve kolege iz benda zahvalile su na Facebook stranici prijateljima na podršci i interesovanju.

– Prije svega, želimo da izrazimo saučešće familiji Jasmina Gerzića, poginulog u nesreći, i brz oporavak Šefiku Šabiću, njegovom kolegi i suvozaču. Takođe, želimo da vas obavijestimo da je naš Arslan još u veoma teškom stanju i u komi, ne zna se do kada će takvo stanje biti, ali čim se pokažu prve promjene u njegovom stanju, mi ćemo vas obavijestiti. Molimo vas da se svi skupa molimo za našeg Arslana – napisali su članovi benda “The Babe Barbarella”.

izvor: agencije

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

Komentariši