IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RAZBIJEN LANAC PROSTITUCIJE U SRBIJI: GLAVNI MAKRO PORODICE IZ PAKLA HVALIO SE …

Zoran, rođeni brat Gorana Nikolića koji je zajedno sa svojom porodicom podvodio djevojku (19), uhapšen je u akciji policije i Tužilaštva za organizovani kriminal. Na društvenim mrežama hvalio se stanom koji je uredio po uzoru na kupleraje, a poseban detalj koji je isticao su podne pločice sa motivom “versaće” marke.

Policija i tužilaštvo saopštili su u srijedu da su dvije grupe beogradskih makroa pohapšene zbog sumnje da su organizovali i sprovodili mrežu trgovine ljudima i od tog prljavog posla zaradili više miliona dinara.

Dvije grupe, ali ista porodica Nikolić, u njihovom jezgru: uhapšeni Zoran koji je osumnjičen da je podvodio dvije djevojke rođeni je brat Gorana, uhapšenog u drugoj akciji. A Goranova supruga je, kako se sumnja, i organizovala porodicu da podvodi sinovljevu djevojku (19) za 100 eura po satu.

Plan porodice Nikolić iz pakla

Kako se sumnja, devetnaestogodišnja žrtva trgovine ljudima prethodno je radila za Zorana, nakon čega je upoznala ostatak porodice.

“Ona je jedno vrijeme živela kod Zorana. Kako je bila lošeg ekonomskog statusa, ubrzo potom počela je da živi kod njega, te i da se prostituše. Zaradu od prostitucije dijelila je sa njim popola – priča izvor “Blica” upoznat sa istragom.

Čitaj još:   SARAJEVO: Osumnjičeni za ubistvo policajaca predat Tužilaštvu, pogledajte detalje... (foto, video)

Međutim, djevojka se ubrzo zaljubila u Zoranovog bratanca Miroljuba (19). Ne sluteći šta je čeka, zbog ljubavi prema Miroljubu izašla je iz posla. Potom se i preselila kod njega.

Kako Kurir saznaje, uhapšena porodica je nesrećnu tinejdžerku primoravala na prostituciju punih sedam mjeseci, a sav novac koji su njeni klijenti plaćali uzimali su i dijelili međusobno.

– Jasmina je bila mozak operacije i ubjedila je devojku da je njihova rođaka iskoristivši njeno loše materijalno stanje i životne prilike. Kada je djevojka prešla kod nje u kuću, ona je smislila pakleni plan, njene slike objavila na internetu i nudila seks za novac – rekao je Kurirov dobro obavješten izvor.
Prema njegovim riječima, prostorije u kojima je djevojka seksualno zadovoljavala mušterije bile su adekvatno opremljene za tu priliku.

– Pod nogama su se presijavale mermerne pločice sa znakom poznatog modnog brenda, dnevna soba je bila puna alkoholnog pića, a u spavaćoj sobi, koja je najviše korišćena, vladala je prava seks-atmosfera: prigušena rasvjeta, roze zavjese na prozoru, a na velikom francuskom krevetu plišani srce i meda. Jedan zid u kući Nikolići su posvetili ikonama svojih svetaca zaštitnika – navodi izvor.

Kako dodaje, Jasmina bi potom s klijentima ugovarala sastanke za seks, a tinejdžerka je čak imala i po tri klijenata dnevno.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: VIŠE DETALJA O POKUŠAJU SAMOUBISTVA/DJEVOJKU SPASAO MIGRANT!

– Zlostavljanoj djevojci su prijetili, pa iz straha nije smjela da prijavi svoje makroe – kaže naš sagovornik.

izvor: Kurir.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more

Komentariši