SRBI BIJESNI:”Dali 12 poena MAKEDONIJI a oni njima ni jedan”… (video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ni u Srbiji a posebno u Hrvatskoj, nisu zadovoljni ishodom ovogodišnjeg takmičenja na Eurosongu…

TEL AVIV: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 19.05.2019… 18: 57… SRBI BIJESNI:”Dali 12 poena MAKEDONIJI a oni njima ni jedan”… (video)

Hrvati su posebno ogorčeni jer se njihov predstavnik Roko Blažević, koji je usprkos  dobrom vokalu i besprijekornoj izvedbip jesme “The Dream”, nije plasirao u finale.

Nisu Srbi zadovoljni ishodom takmičenja jer njihova predstavnica Nevena Možović na kraju završila na neslavnom 17. mjestu. 

Pjevačica Marija Šerifović, koja je Srbiji donijela pobjedu na Eurosongu 2007., na Twitteru je iskazala svoj bijes:

“Ovako – na današnji dan vam svečano obećavam – EUROSONG VIŠE NE GLEDAM !!!!!!!!!!!”, napisala je Šerifović sinoć nakon proglašenja pobjednika.

Ali, nije ni to jedina stvar koja ju je naljutila. Zamjerio joj se i žiri Sjeverne Makedonije.

Čitaj još:   VEĆ JE OSUDILI: Medicinskoj sestri iz Zvečanske prijeti zatvor, njena mladosti odlazi u nepovrat? (video)

“MAKEDONIJA NIJE DALA NIJEDAN POEN SRBIJI ???? Jesam vidjela dobroooo ?????”, pitala je svoje pratitelje, koji su se šalili da su to glasovi Sjeverne Makedonije, ali da će im standardna Makedonija ipak udijeliti koji bod.

Hrvatskoj je deset bodova dala Sjeverna Makedonija, osam Austrija, pet Švicarska, tri Rusija, Njemačka i Albanija, dva Armenija i po jedan Malta, Azerbajdžan, Latvija i Švedska, teje tako u ukupnom poretku od 41 sudionika, Hrvatska zauzela 34. mjesto.

Kada je riječ o glasovima žirija, predstavnica Srbije dobila je 12 poena od Crne Gore, sedam od Poljske, po četiri od Estonije i Hrvatske, po tri od Bjelorusije i Rumunije, po dva od Islanda i Austrije i jedan poen stigao je iz Australije.

Čitaj još:   CRNA GORA: Stavili katanac, na opštinu da spriječe, nastavak sjednice...

Žiri iz Srbije je dao najveći broj poena (12) Makedoniji koju je predstavljala sjajna Tamara Todevska. Deset poena žirija iz Srbije otišlo je Italiji, osam Švedskoj, sedam Australiji, šest Estoniji, pet Švajcarskoj, četiri Češkoj, tri Azerbejdžanu, dva Danskoj i jedan Francuskoj.

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši