Bombader iz Sandžaka: OČEKUJEM POBJEDU-SUBOTA, BERLIN 25. MAJ

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Sanel Papić , alijas The Bomber of Sandžak, nastupa u Berlinu u subotu ,25. maja . Naš Sandžaklija koji već treću godinu nastupa za njemačku promotersku kuću imaće još jednu provjeru a do kraja godine i još nekoliko borbi u borbi za jednu veliku titulu.

Sanel će , 25.maja imati svoj 24-ti profesionalni meč i juri rekord od 24-0!!!. Borba će se održati u OSZ Sporthalle u Witennberge u blizini njemačkog grada Berlina, meč je planiran u 8 rundi u Kruzer kategoriji (do 91kg).

Naš šampion je do sada imao 23 profi meča, svih 23 je riješio u svoju korist, od toga čak 20 nokautom. Ime protivnika još nije poznato.

“Osjećam se odlično, vrijedno sam trenirao i nadam se da ću ako Bog da to pakazati u ringu. Za meč sam se spremao ovaj put samo u rodnoj Sjenici, prvenstveno u “bazi” Coloseum Gym, jer sam želio da ispostim Ramazan u krugu porodice i prijatelja”-rekao je Papić za naš portal http://ibalkan.net

Čitaj još:   The Bomber of Sandžak: Očekujem kao i uvjek pobjedu u Hesenu- Wolfhagen u Subotu ,13.Oktobra

Sanel već treću godinu nastupa pod njemačkom licencom i pod vodjstvom njemačke promoterske kuće i plan je da do kraja godine bude još nekoliko borbi u borbi za jednu veliku titulu.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši