IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 22. maj 2019. godinu

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi naših područja- Ovan rasipa energiju, Bik uči, šansa za Blizance, Rak rasterećen, Lav u tajnoj vezi, Djevica konkretna, Vaga u haosu, neočekivano za Škorpiju, Strijelac prionuo na posao, Jarac izuzetno, Vodolija uživa u poslu, Ribe ispravljaju grešku. Ovo je dnevni horoskop za 22. maj 2019. godine.

OVAN

Pred vama je dobar dan u kome ćete uspjevati da realizujete skoro sve što zamislite. Imate sve više problema u komunikaciji sa partnerom, ali vaša ljubav je i dalje veoma jaka. Mogući su problemi sa kašljem.

BIK

Niste sigurni da ćete uspjeti da se nosite sa svim troškovima koji se neočekivano nameću. Zbog velikog stresa pod kojim se nalazite, zapostavljate svoi odnos sa partnerom što njega duboko povređuje. Problemi sa apetitom.

BLIZANCI

Nije vam lako da riješite probleme koji su vas toliko opteretili zato što su njihovi koreni u dalekoj prošlosti, što vas obeshrabruje. Povlačite se u sebe i ne primjećujete sve prilike za nova poznanstva. Sklonost ka depresiji je naglašena.

RAK

Osjećate da su vam potrebne promjene na poslovnom planu, ali se plašite da ih pokrenete jer nemate ničiju podršku. Jedna osoba će pokazati interesovanje za vas, ali ćete vi oklevati da stupite u vezu. Problemi sa nesanicom.

LAV

Previše se oslanjate na druge i očekujete da vam oni riješe probleme. Vrijeme je da pokažete zreliji pristup svemu. Upoznaćete osobu koja će u vama da probudi radoznalost, ali i osjećaj nesigurnosti. Nervni sistem vam je osjetljiv.

Čitaj još:   NA CARINI ZAUSTAVILI "PORŠE i BMW": Kada su ih pretražili, nisu mogli da vjeruju šta su sve našli... (foto)

DJEVICA

Danas možete da donesete presudne odluke koje će se pozitivno odraziti na vašu poslovnu budućnost. Osjećate se sve usamljenije pored trenutnog partnera ali se plašite da mu to kažete. Hronični problemi vas muče.

VAGA

Veoma je vjerovatno da ćete iznenada morati da promjenite neke odluke u koje ste do sad bili sigurni. Shvatate sve više da vaš partner želi apsolutnu posvećenost i to vas malo plaši. Izbjegavajte alkohol i opijate.

ŠKORPIJA

Finansijski aspekt vašeg posla je jedino što vas koči da ne date otkaz. Moguće je da ćete uhvatiti svog partnera u nekakvoj laži što će samo više učvrstiti vaše nepovjerenje prema njemu. Problemi sa urinarnim traktom.

STRIJELAC

Moguće je da ćete praviti veće greške nego obično i da će vas to dovesti u nekakav sukob sa nekim od nadređenih. Iako osjećate koliko su ozbiljni problemi koje imate u vezi, krijete ih od očiju javnosti. Problemi sa glavoboljom.

JARAC

Došlo je vrijeme u kome uživate u plodovima dosadašnjeg mukotrpnog rada. Odmorite, jer ste zaslužili. Svjesni ste koliko mana ima vaša voljena osoba, ali ste spremni da ih prihvatite. Mogući su problemi sa pijeskom u bubrezima.

VODOLIJA

Moguće je da dugo čekate na ostvarenje nekog plana koje se i dalje odlaže. Svejedno znate da od njega ne smijete da odustanete. Trenutno vam ljubav nije važan životni prioritet, pa ste prilično pasivni. Problemi sa hroničnim umorom.

Čitaj još:   SRBI MASKIRANI U ŠEIKE UZELI MILIONE EURA U ITALIJI: Zaplijenjene im vile i kuće... (foto)

RIBE

Vi ne želite da se prilagođavate drugima, a vaše radno okruženje ima dosta drugačije načine funkcionisanja što vas neminovno vodi u sukob. Vaša veza je pod teretom lažnih glasina koje se šire. Mogući su problemi sa alergijama.

, Image: 14254459, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Panthermedia

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši