IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GLUMAC UDARIO BALERINU: “Bila je pijana,pljunula me… “?

Glumac Tanasije Uzunović u bifeu Narodnog pozorišta u centru Beograda izazvao incident kada je balerini (31) D.K. udario šamar!!!

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 21.05.2019…11: 09 GLUMCA UDARIO BALERIN: “Bila je pijana,pljunula me… “?

– Došao sam da odigram predstavu “Put u Damask”. Bila je strahovita buka. Slavili su zaposlenje u Narodnom pozorištu. Zamolio sam da se utišaju. Oni su igrali po stolovima. Jedan ljekar je gledao predstavu i zamolio je da ga sačekam. Nije mogao da uđe u klub. Bila je odlična predstava. Hteo sam da počastim. Bilo mi je žao. Nije prvi put da se dešava u NP. Ostalo je sve isto. Napravili su autobusku stanicu i splav. Zamolio sam kelnericu da se smiri. Došla je gazdarica pijana. Mojih kolega nije bilo mnogo i zamolio sam da smanje buku. Ovo je Narodno pozorište. Pljunula me je. I rekla mi je ti ne znam koliko ja plaćam zakup i nećeš ti da mi govoriš. Sklonio sam je – rekao je Tanasije Uzunović. 

Čitaj još:   ŽELJKO Vukmirović: RAJO se, zaista, snašao, što će biti s Milančetom? (foto)

– Nije bio nikakav udarac. Sklonio sam je jer me je pljuvala u uvo. Sa mojih 77 godina i operacijom srca nemam namjeru da nikog udaram. Bio sam zgrožen time što se dešava u klubu Narodnog pozorišta. To nije nivo jednog nosioca kulture. Ljudi izbjegavaju da dođu tu jer ne znaju šta će se desiti.

Čekao sam ćerku da dođe po mene i idem kući. Preko puta je kafić koji se zove Teatro, a svi glumci sjede tu. Platio sam i krenuo kući. Hvala koje su bile tu, dobijale su uvijek dobar bakšiš. Ovo mi se nikad nije desilo.

Ona mi je rekla kad sam je odgurnuo i “sad ću da ti Jebem majku”. Kad sam sišao dolje, sedela je s portirima. Gdje ćeš ti doći će policija. Sačekao sam ih u kafiću preko puta. Dao sam im svojim podatke – ispičao je glumac…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši