Dnevni horoskop za 23. maj 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi naših područja- Ovan zabrinut, Bik nestabilan, Blizanci pod stresom, novac za Raka, odlična komunikacija za Lavove, Djevica nerealna, Vaga entuzijastična, Škorpiji priliv novca, Strijelac neraspoložen, Jarac hladnokrvan, Vodolija zadovoljna, a Ribe uživaju. Ovo je dnevni horoskop za 23. maj 2019. godine.

OVAN

Imaćete više slobodnog vremena nego obično, što vam dolazi kao poručeno. Iskoristite ovaj dan da se malo psihički rasteretite. Sve ste sigurniji da pored trenutnog partnera želite da provedete ostatak života. Zdravlje je dobro.

BIK

Isfrustrirani ste zbog ponašanja svojih nadređenih i smatrate da nisu kvalifikovani za svoje pozicije. Veoma vam je lijepo sa trenutnim partnerom i jedini problem vam je što teško nalazite vremena za njega. Problemi vezani za pritisak.

BLIZANCI

Ako ste bili u svađi sa nekim iz kolektiva možete da očekujete rješenje te situacije danas. Lijepo se slažete i uživate u trenucima koje provodite zajedno sa voljenom osobom. Ne bi trebalo da bude problema.

RAK

Moguće je da ćete prilično brzopleto doneti veoma važnu poslovnu odluku, ali će vas poslužiti sreća, pa će se ona pokazati kao ispravna. Moguće je da ćete konačno ostvariti vezu sa osobom do koje vam je stalo. Skloni ste prehladi.

Čitaj još:   Policijska akcija “Merlin”: Pretresi na 11 lokacija, više osoba privedeno...

LAV

Generalno ste zadovoljni poslovnom situacijom, mada postoje neke sitnice koje bi rado promjenili. Možete da očekujete izuzetno zanimljivo poznantvo i povoljnu priliku za početak nove veze. Stabilno i dobro zdravlje.

DJEVICA

Obaveze vam se gomilaju, ali to samo smanjuje vašu motivaciju da ih rješavate. Svjesni ste da situacija u vašoj vezi nije dobra, ali odlučujete da se pomirite i trpite, jer nemate energije za nove promjene. Mogući su problemi sa nesvjesticom.

VAGA

Danas vam uspjeva da sve držite pod kontrolom iako se pojavljuju neke nepredviđene situacije. Iako vam se činilo da je ova osoba sve što ste u nekome tražili, vaše iluzije se polako raspršuju. Moguća je vrtoglavica.

ŠKORPIJA

Moguće je da ostvarite poslovnu saradnju sa osobom iz inostranstva rođenom u nekom vodenom znaku. Uživate u svojoj slobodi i za sada ne osjećate potrebu da stupite u novu vezu. Mogući su problemi sa stopalima.

STRIJELAC

Povoljan je dan za rješavanje nekih administrativnih pitanja i za nova ulaganja. Ishodi današnjih odluka će se pokazati povoljnim. Ljubomora vas izjeda, ali vi ne želite da to pokažete voljenoj osobi. Skloni ste upalama i bolnim stanjima.

JARAC

Čitaj još:   HOROR: Amerikanac na put krenuo sa raketni bacačem...

Danas vam rješenje nekog problema može doći kroz nečiju neočekivanu pomoć. Vi ste navikli da činite drugima i ovo je jedan od dana kad vam se to vraća. Provešćete romantičan dan sa voljenom osobom. Posjetite ljekara.

VODOLIJA

Iako imate jako mnogo obaveza ne osjećate se preopterećeno jer znate da možete da računate na pomoć svojih saradnika. Uskoro ćete ući u novu vezu i moguće je da ćete baš danas napraviti prvi korak. Povećajte unos vitamina i tečnosti.

RIBE

Danas nećete biti toliko zauzeti kao obično. Opustite se i uživajte dok imate mogućnost. Od partnera dobijate sve što vam je potrebno i trudite se da mu pružite isto. Toliku bliskost i nežnost niste osjećali dugo. Zdravlje je dobro.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši