BERLIN: Kikbokser iz Hrvatske, umješan u ubistvo, policija traga za više osoba…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Prema podacima crnogorske policije, obojica ubijenih bili su bliski škaljarskom klanu, a sa tom kriminalnom grupom iz Kotora povezana su i dvojica ranjenih…

BERLIN:Svijet, Crna Hronika, vijesti, četvrtak 23.05.2019…09: 39…BERLIN: Kikbokser iz Hrvatske, umješan u ubistvo, policija traga za više osoba…

Njemačka policija traga za više osoba i dva automobila za koje se sumnja da su se koristili u mafijaškom ubojstvu u Berlinu, objavili su mediji.

Prije gotovo sedam dana maskirani napadači upali su u napuštenu kuću i tu su izrešetali Darka Mijovića iz Podgorice i Nikolu Jovanovića, a u toj su pucnjavi ranjeni Miloš Pavićević i državljanin Srbije Miloš Vesković, koji je porijeklom, također iz Crne Gore.

Prema podacima crnogorske policije, obojica ubijenih bili su sasvim bliski škaljarskom klanu, a sa tom kriminalnom grupom iz Kotora povezana su i dvojica ranjenih.

Čitaj još:   POČELI, POLAKO, POLAKO Albanci otkrili KOLIKO IH JE U HRVATSKOJ: Osnivaju političku partiju...

Njemački mediji, prema pisanju medija, navode da je među osumnjičenima državljanin Hrvatske koji se jedno vreme bavio kickboxingom kao i drugim borilačkim sportovima. Policija sumnja da je taj hrvatski državljanin jedna od osoba koje su izrešetale crnogorske državljane u stanu u Berlinu.

Kako pokazuju prvi rezultati istrage, nekoliko zasad neidentificiranih lica upalo u stan u kom su bili Mijović, Jovanović, Pavićević i Vesković i ispalilo na desetine metaka u njih četvoricu, nakon čega su pobjegli.

Ubrzo je na mjesto zločina stigla policija. Odmah je utvrđeno da je u pitanju nastavak rata “kavačkog” i “škaljarskog klana”. Berlinska policija provjerava kada su žrtve stigle u Njemačku i čime su se bavili u toj državi.

Policajci su iz zgrade u kojoj je došlo do ubojstva evakuirala sve stanare jer je utvrđeno da postoji mogućnost u nekom od stanova ili vozila parkiranih ispred zgrade postavljen eksploziv, zbog čega je izvršena detaljna provjera terena…

Čitaj još:   PRED Vimbldon, Goran Ivanišević u Noletovom timu: Kada on pozove, sve ostalo se odlaže...

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši