BRUTALNO UBISTVO: OTAC ubio dvogodišnjeg SINA

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Dvogodišnji dječačić roditelja hrvatskih i bosanskih korijena pronađen je mrtav rano jutros u prizemnom stanu u ulici Ricciarelli u milanskoj zoni San Siro. Policija je vrlo brzo privela 25-godišnjeg dječakova oca A.H., mladića hrvatskog porijekla, ali rođenog u Firenzi, a koji se nakon dolaska Hitne dao u bijeg sakrivši se u drugom stanu u zoni Giambellino.

Na tjelešcu su bili vidljivi znakovi nasilja, tačnije bilo je prepuno modrica, a na glavi je bila vidljiva rana.

Ujedno su dječaku noge bile u povojima jer se, pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, navodno posjekao na krhotine stakla.

Tragedija je otkrivena nakon što su se pripadnici Hitne pomoći odazvali na intervenciju roditelja da im “dijete ne diše, da se guši”, no nažalost su mogli samo konstatirati smrt.

Policija je vrlo brzo privela 25-godišnjeg dječakova oca A.H., mladića hrvatskog porijekla, ali rođenog u Firenzi, a koji se nakon dolaska Hitne dao u bijeg sakrivši se u drugom stanu u zoni Giambellino.

Čitaj još:   UŽAS Drama i tragedija: Ubio sina, ranio suprugu, izvršio samoubistvo... (foto i video)

Kako pišu italijanski mediji riječ je o Aliji Hrustiću, piše Corriere .

Na broj 112 jutros u 6.02 sati zaprimljen je dramatičan poziv u pomoć. Dječakovi roditelji u suzama su i kroz svađu, vikali u slušalicu da im dijete ima problema s disanjem.

Po dolasku policije, međutim, dječakova majka Silvija Z. (23), inače trudna sa šestim djetetom, optužila je partnera za sinovljevu smrt.”Da sam ga našao prije policije, ubio bih ga bez imalo dvojbe. On je nasilan i često van kontrole. Zaslužuje doživotnu kaznu. Cijela porodica s njim ne govori već dvije godine nakon što me napao bez ikakvog razloga kad mi je razbio glavu kopčom od remena. O tome svjedoči ožiljak koji mi je ostao”, rekao je okupljenim medijima praujak osumnjičenog oca.

Komšije u zgradi gdje je porodica živjela zaprepašteni su smrću djeteta koje još gotovo da nije ni počelo živjeti.

Čitaj još:   OTKRIVEN IDENTITET UBICE : Ubijeni Željko Kovačević iz Banjaluke od ranije poznat policijskim organima...

Svakodnevno sam viđala majku s dvoje, troje dječice. Uvijek je imala osmijeh, bila je pozitivna, vesela i vrlo kulturna. Šokirani smo tragedijom. Prvo što sam pomislila kad sam čula za smrt dječaka da nije moguće da je toliko poblesavila. Njezinog muža, pak, nisam već duže vrijeme vidjela. Htio ju je tući, prije nekog vremena, tu na ulici pred svima. Ne znam kako je to završilo”, izjavila je poznanica porodice.

izvor: SB

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši