IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEVJEROVATNO KORISNA ZA LJUDSKO ZDRAVLJE: Maka će da prevaziđe depresiju i umor…

Zbog svojih nevjerovatnih hranljivih vrijednosti, MAKA ima i dugu historiju nevjerovatne hranljivosti i koristi za ljudsko zdravlje…

ISTANBUL:Regija, recepti, vijesti, petak 24.05.2019…22:59… NEVJEROVATNO KORISNA ZA LJUDSKO ZDRAVLJE: Maka će da prevaziđe depresiju i umor…

Šta je u sastavu make što sadrži magiju savršene homestaze?

Maka je fantastičan, bogat, hranljiv, prirodno uravnotežen eliksir savršene hormonske ravnoteže. I, sve to zahvaljujući bogatom sastavu:

Aminokiseline: alanin, arginin, asparaginska kiselina, glutaminska kiselina, glicin, histidin, OH- prolin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, fenilalanin, prolin, sarkozin, serin, treonin, tirozin i valin.

Minerali: kalcijum, bakar, gvožđe, magnezijum, fosfor, kalijum, bor, selen, mangan, natrijum i cink. Steroli: brasikasterol, erogosterol, ergostadienol, kampesterol, sitosterol i stigmasterol.

OVIH 19 masnih kiselina: behanska, neuronska, lignocerinska, tridekanska, 7tridekanska, pentadekanska, 7 pentadekanska, heptadekanska, kao i sa 9 heptadekanska, nonadekanska, 11nonadekanska. Vitamini A, B1, B2, B3, B12, C, D i E.

Sa peruanskih planinskih vrhova, uz surove uslove, da sa nevjerovatnom nutritivnom snagom, rađa se maka.

Biljka, naučno poznata Lipidium Meyenii Walp razvija se na nadmorskoj visini od 4.000 metara, u mestima gde je prosečna temperatura oko 4 stepena.

Čitaj još:   TURSKA PRVA U SVIJETU Zbrinula više od četiri miliona izbjeglica...

Poznata i kao peruanski ženšen, zbog svojih neverovatnih hranljivih vrednosti, maka ima dugu istoriju neverovatne hranljivosti i koristi za ljudsko zdravlje.

Maka ima moć da uspostavi homeostazu u organizmu, to je balans, ravnoteža, jednakost normalnog toka metabolizma u telu. Maka je snažan antioksidans koji se bori protiv starenje i omogućava zaštitu ćelija. Poznat je i kao važan način za obezbećenje hranljivih sastojaka za obnovu gustine kostiju kod ljudi sa osteoporozom. Maka je hranljiva materija koja je korisna i za muškarce i za žene.

Za žene, maka može da: poboljša libido, poveća energiju, izdržljivost i kondiciju, pomaže u prevazilaženju depresije hroničnog umora, poboljšava sistem, pomaže u borbi protiv simtoma menopauze, smanjuje anksioznost, poboljšava hormonski balans, poboljšava koncentraciju.

Za muškarce, maka može da: pomogne u oporavku, balansira njihovo sve zdravlje, poveća libido, poveća energiju, izdržljivost i kondiciju, poveća broj spermatozoida, mobilnost i formiranje, poboljša imuni sistem, poveća nivo testosterona, pomogne kod erektilne disfunkcije, pomogne u izgradnji same mišićne mase…

izvor agencije

MEDO POJASNIO: Džeba ste krečili, neko je uzeo pare! (foto)

"Nema tajnih poslova s novcem poreskih obveznika" PODGORICA: Crna Gora, Read more

Komentariši