NEVJEROVATNO KORISNA ZA LJUDSKO ZDRAVLJE: Maka će da prevaziđe depresiju i umor…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Zbog svojih nevjerovatnih hranljivih vrijednosti, MAKA ima i dugu historiju nevjerovatne hranljivosti i koristi za ljudsko zdravlje…

ISTANBUL:Regija, recepti, vijesti, petak 24.05.2019…22:59… NEVJEROVATNO KORISNA ZA LJUDSKO ZDRAVLJE: Maka će da prevaziđe depresiju i umor…

Šta je u sastavu make što sadrži magiju savršene homestaze?

Maka je fantastičan, bogat, hranljiv, prirodno uravnotežen eliksir savršene hormonske ravnoteže. I, sve to zahvaljujući bogatom sastavu:

Aminokiseline: alanin, arginin, asparaginska kiselina, glutaminska kiselina, glicin, histidin, OH- prolin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, fenilalanin, prolin, sarkozin, serin, treonin, tirozin i valin.

Minerali: kalcijum, bakar, gvožđe, magnezijum, fosfor, kalijum, bor, selen, mangan, natrijum i cink. Steroli: brasikasterol, erogosterol, ergostadienol, kampesterol, sitosterol i stigmasterol.

OVIH 19 masnih kiselina: behanska, neuronska, lignocerinska, tridekanska, 7tridekanska, pentadekanska, 7 pentadekanska, heptadekanska, kao i sa 9 heptadekanska, nonadekanska, 11nonadekanska. Vitamini A, B1, B2, B3, B12, C, D i E.

Čitaj još:   SARAJEVO Borci probili zaštitnu ogradu...

Sa peruanskih planinskih vrhova, uz surove uslove, da sa nevjerovatnom nutritivnom snagom, rađa se maka.

Biljka, naučno poznata Lipidium Meyenii Walp razvija se na nadmorskoj visini od 4.000 metara, u mestima gde je prosečna temperatura oko 4 stepena.

Poznata i kao peruanski ženšen, zbog svojih neverovatnih hranljivih vrednosti, maka ima dugu istoriju neverovatne hranljivosti i koristi za ljudsko zdravlje.

Maka ima moć da uspostavi homeostazu u organizmu, to je balans, ravnoteža, jednakost normalnog toka metabolizma u telu. Maka je snažan antioksidans koji se bori protiv starenje i omogućava zaštitu ćelija. Poznat je i kao važan način za obezbećenje hranljivih sastojaka za obnovu gustine kostiju kod ljudi sa osteoporozom. Maka je hranljiva materija koja je korisna i za muškarce i za žene.

Čitaj još:   PROTIV CECINOG I ARKANOVOG NASILNIKA PODIGNUTA KRIVIČNA PRIJAVA... (foto)

Za žene, maka može da: poboljša libido, poveća energiju, izdržljivost i kondiciju, pomaže u prevazilaženju depresije hroničnog umora, poboljšava sistem, pomaže u borbi protiv simtoma menopauze, smanjuje anksioznost, poboljšava hormonski balans, poboljšava koncentraciju.

Za muškarce, maka može da: pomogne u oporavku, balansira njihovo sve zdravlje, poveća libido, poveća energiju, izdržljivost i kondiciju, poveća broj spermatozoida, mobilnost i formiranje, poboljša imuni sistem, poveća nivo testosterona, pomogne kod erektilne disfunkcije, pomogne u izgradnji same mišićne mase…

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *