IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Penzija “ludog Irca” je BILA LAŽ, Habib ponovo u ringu, ZA TITULU u Abu Dabiju! (video)

Ova vijest plasirana je danas, UFC je objavio da će se nova borba održati 7. septembra ove godine u Abu Dabiju…

ABU DABI: Svijet, Sport, vijesti, petak 24.05.2019…08:49… Penzija “ludog Irca” je BILA LAŽ, Habib ponovo u ringu, ZA TITULU u Abu Dabiju! (video)

Konor Mekgregor u penziji? Čista laž! Irac će se zna, ponovo boriti za pojas svjetskog šampiona u lakoj kategoriji UFC- a protiv vladara planete Habiba Nurmagomedova!

Historijski meč u kom je momak iz Dagestana “davljenjem” slavio u četvrtoj rundi, dobija reprizu i to na poprilično neobičnoj lokaciji, a vjeruje se da je sve spremljeno zbog ogromne popularnosti, novca i ugovora koji će puniti naslovne strane.

Najpre se mislilo da će izazivač biti Dastin Pojre, međutim, Irac je izbio u prvi plan nakon što je očigledno riješio da se vrati iz penzije koju je objavio prije dva mjeseca.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović Stanković u Skupštini CG: Ne dam da se vrijeđa BiH, RS nije i nikada neće biti država! (foto i video)

Podsjetimo, nakon borbe u kojoj je slavio Nurmagomedov izbio haos u Las Vegasu, opšta tuča između štabova dvojice takmičara, ali i njih samih.

Tada je Konor dobio nekoliko pesnica s leđa, a Habib doslovno iznijet je iz arene kako ne bi nastavio sa problemima koje je napravio napavši jednog od trenera “ludog Irca”…

izvor agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Komentariši