IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ROŽAJE: Očajan OTAC prijeti da će se UBITI u zgradi opštine

ROŽAJE – Ogorčen zbog teške situacije u kojoj već duže živi njegova šestočlana porodica, Rožajac Goran Vukosavljević najavio je da će danas u podne “dići ruku na sebe” tako što će se iseći žiletima u zgradi opštine, prenosi Portal RTCG.

On je kazao da se juče obratio lokalnim vlastima od kojih je tražio pomoć za bolesnog sina koji se nalazi na lečenju u Beogradu, ali, kako tvrdi, ponuđeno mu je 50 eura jednokratne pomoći.

“Tražio sam da mi pomognu u nabavci leka “sabril” koji košta 318 evra, što je za mene preskupo, ali nisam naišao na razumijevanje kod zvaničnika. Zbog takvog odnosa prema meni i mojoj porodici, rešio sam da se javno isečem žiletima usred zgrade opštine. Neću dozvoliti policiji da me spreči, jer ovako više nemam snage da živim”, kazao je Vukosavljević, a prenosi Portal RTCG.

On je kazao da je lokalna vlast upoznata o njegovoj situaciji, ali da nije naišao na razumevanje i pomoć.

“Juče sam stupio u kontakt sa predsednikom opštine i zatražio pomoć u lekovima za dete, kao i da ispuni obećanje da mi dodeli plac koji mi je obećao pre dve godine kako bih rešio stambeno pitanje. Umjesto razumevanja, ponudio mi je ček na 30 – 40 evra za namirnice, koji sam iz revolta odbio. Moja deca gladuju godinama i žive u užasnim uslovima, ali se to njih ne tiče”, kazao je Vukosavljević.

Čitaj još:   RUPA SE OTVORILA, NI NAJSTARIJI U ROŽAJE NE PAMTE OVAKO NEŠTO: Sve se treslo, a onda se začuo HUK VODE! (video)

Portal RTCG piše da problemi Vukosavljevića traju više od pet godina, kada su po nalogu Centra za socijalni rad izmešteni iz neuslovnog stambenog prostora u stan koji im je obezbedila ta ustanova.

Nakon nekoliko meseci Centar za socijalni rad je prestao da plaća kiriju, a tu obavezu je preuzela lokalna uprva uz obećanje da će Vukosavljevićima dodeliti besplatan plac za izgradnju kuće, kao i da će pomoći da dobiju krov nad glavom.

“Od svega toga nije bilo ništa, pa smo morali da se vratimo u ovaj prostor iz kojeg smo izmešteni, a u kojem ne bi bilo dobro da žive štakori, a ne deca”, kaže Vukosavljević.

izvor: agencije

Čitaj još:   KINEZI, O KORONA VIRUSU: AMERIČKA VOJSKA, DONJELA EPIDEMIJU U VUHAN, PANDEMIJA POTIČE IZ SAD, A NE SA PIJACE... (foto)


NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

Komentariši