IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUROBNA, ISPOVIJEST ŽERE IZ “CRVENE JABUKE”:'Ja sam svoj život skoro završio…

Ono što mi je ostalo, ostalo je… Sve ide sporo, ali i sve brzo tutnji'…

ZAGREB: Regija, Zanimljivosti, vijesti, petak 24.05.2019…09:59… TUROBNA, ISPOVIJEST ŽERE IZ “CRVENE JABUKE”:'Ja sam svoj život skoro završio…

Dražen Žerić Žera uoči festivala Live Stage, koji će se krajem jula održati na platou Skenderije u Sarajevu, dao je intervju za jedan portal iz Saarajeva u kojem se, između ostaloga, osvrnuo i na svoj zaštitni znak- tenisice starke.

– Nisam ih nosio dva puta, kad su umrli Pimpek i Kemo, po pola sata. Ja ne znam hodati drugačije. Doduše, imam i cipela koje nosim kad negdje idem i kad se to mora, da ne kažu ‘vidi papka, ide u tenama’- rekao je popularni pjevač Dražen Žerić Žera .

S obzirom da Crvena jabuka često nastupa u inostranstvu ili van granica Balkana, Žera je komentirao i sve masovnija iseljavanja mladih iz regije.

Čitaj još:   SARAJEVO: Predsjedništvo BiH donijelo odluku o slanju pripadnika Oružanih snaga BiH u Tursku... (foto)

– Nastavi li se ovako, ostat će nam samo penzioneri i svi umirovljenici. Ljudi se bore za život… Ovdje je stvar financija, ali više je stvar što se politika i političari moraju drznuti malo u životu. A to se neće desiti za mog života.

Ja sam svoj život skoro završio. Ovo što je ostalo, ostalo je, 55 godina mi je već… Žao mi je što je tako, sve ide sporo, ali sve i brzo protutnji – izjavio je pomalo pesimistično Žera…

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši