IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GRČKA KONOBA IZ PAKLA I BALKANSKA KUHINJA: Ovo su turisti naručili i popadali sa stolica kad im je stigao račun…

Šest porcija lignji naplaćeno im je skoro 600 eura, a šest lokalnih lager piva po 150 eura…

MIKONOS: Region, Putovanja,vijesti subota, 25.05.2019…09: 59…GRČKA KONOBA IZ PAKLA I BALKANSKA KUHINJA: Ovo su turisti naručili popadali sa stolica kad im je stigao račun…

Društvo iz Sjedinjenih Država stiglo je na odmor na popularni grčki otok Mikonos, no već prvog dana ostali su zgroženi cijenom skromnog ručka koji su pojeli na plaži…

Naime, kada im je stigao račun nisu mogli vjerovati svojim očima!

Uz to, tri Cezar salate platili su 60 eura, dvije boce vode 17,80 eura, a čašu soka od rajčice 18 eura.

Kad se sve zbroji, ručak su platili preračunato u km, gotovo 1620 KM.

Kako bi upozorio druge goste na cijene i uslugu u restoranu DK Oyster, Cisco Rockiz New Yorka s računom je izašao u javnost. Pritom je naglasio kako nisu dobili cjenik unaprijed, a kada su ga zatražili osoblje je odbilo taj njihov zahtjev.

„Izbjegavajte ovo mjesto, to je stupica za turiste!” napisao je Rock za DK Oyster na TripAdvisoru.

Čitaj još:   VLASTI IRANA: Donijeli odluk, strijeljaće 17 špijuna AMERIKANACA, počinje RAT

„Platiti na plaži 830 eura za lignje, 6 piva i 3 salate je teška prevara, a osoblje je neljubazno i odbija dati cjenik” napisao je.

Inače, restoran smješten na jugu otoka u blizini plaže Platis Gialos, s ukupnom ocjenom od četiri zvjezdice na TripAdvisoru do sada nije imao toliko loše recenzije.

No, tijekom posljednjih nekoliko tjedana, restoran je dobio neuobičajeno puno oštrih recenzija koje upozoravaju na ekstremne cijene i neljubazno osoblje.

“Jednostavno sramota”, napisao je britanski turist JackLK. “Platili smo 38 eura za Prosecco i Gin. Morao sam tražiti cjenik da provjerim je li to stvarna cijena, a voditelj lokala koji se predstavio kao “John” mi je dao cjenik u kojem doista stoje te cijene.”

“Okej, ali tko bi to očekivao!” dodao je.

Unatoč tome, brojni drugi posjetitelji izražavaju zgražanje na cijene i objavljuju fotografije računa, pa se tako može vidjeti kako tamo Sprite stoji 12 eura, a veliki stejk čak 326 eura!!!

izvor Jutarnji list

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši