IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOKANTNO: UBIO čak 93 ŽENE…

Muškarac kojeg sumnjiče da je vjerojatno najgori serijski ubica u američkoj povijesti napokon pomaže policiji da riješi njegove užasne zločine. Naime, Samuel Little (78), koji trenutno služi doživotnu kaznu zatvora, tvrdi da je ubio čak 93 žene u razdoblju od 40 godina, a FBI je javno potvrdio kako imaju dobre razloge vjerovati da je uistinu odgovoran za smrt ako ne svih tih žena, onda za barem polovicu koje je naveo. Ako se ispostavi da je to istina, Little će ‘preteći’ druge zloglasne ubojice, poput Teda Bundyja, koji je izmasakrirao 30 žena. “Pokušavam se sjetiti kada me počelo privlačiti žensko grlo”, navodi ovaj serijski davitelj u svojoj jezivoj ispovijedi policijskim istražiteljima, a zatim je kroz smijeh nastavio: “Mnogo od tih žena je imalo želju za smrću. Da, one su htjele umrijeti. Volim ih sve. Ne mogu izabrati koja mi je bila najdraža. Kada umru, sve su mi drage. Sve one mi pripadaju. Vidjet ćemo se u paklu”.

Cijela Littleova ispovijed policiji moći će se čuti i vidjeti po prvi puta u dokumentarcu kojeg će Channel 4 emitirati idući ponedjeljak.

Čitaj još:   ISTANBUL: Policija uhvatila sedam traženih terorista...

Ciljao je marginalizirane i ranjive žene, uključujući prostitutke

 Na pitanje kako je uspio ubiti sve te žene, a da ga se nije otkrilo, Little objašnjava: “Nikada nisam riskirao da me neko vidi. Uvijek sam bio sam i birao sam one ku*ke koje nikome neće nedostajati. Zato me nisu uhvatili. Nisam gubio vrijeme na zakopavanje tijela. Ali svakim novim ubistvom želio sam još više. To je bilo kao da sam imao neko prokletstvo”. Istražitelji tvrde da je ubijao u nekoliko saveznih država, a ciljao je ‘marginalizirane i ranjive žene’, uključujući prostitutke. Neka tijela nisu identificirana niti su njihova ubistva istraživali, navodi Mirror.

Tek je u zatvoru otkrio koliko je žena zapravo ubio

Little je u svom životu uhapšen više od 100 puta i ima poduži kriminalni dosje, od oružanih pljački do silovanja diljem SAD-a. No, nije bio osuđen za ubistvo sve dok 2012. nije uhapšen zbog droge u skloništu za beskućnike u Kentuckyju 2012. godine. Tada su ga izručili Kaliforniji, a kada su ga doveli u policiju u Los Angeles, DNK testovi povezali su ga s tri neriješena ubistva između 1987. i 1989. godine. Little je na suđenju tvrdio da nije kriv, no 2014. godine ipak je osuđen na tri doživotne zatvorske kazne.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Policija uhapsila trojica napadača na Ugljanina... (foto)

izvor: slobodnabosna.ba

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more

Komentariši