IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJUSKOVI I GRMLJAVINA I DANAS: Oprezno vozite na većini puteva…

Povećana je opasnost od odrona na dionicama koje vode kroz usjeke, pa se apeluje na vozače da na svim putnim pravcima voze maksimalno oprezno…

SARAJEVO:BiH, Putovanja, ponedeljak, 27.05.2019… 07:59… PLJUSKOVI I GRMLJAVINA I DANAS: Oprezno vozite na većini puteva…

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno sa slabom kišom ili lokalno jačim pljuskovima…

Jutarnja temperatura zraka između 9 i 15°C, a najviša dnevna između 17 i 23°C.

U utorak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Kiša i pljuskovi uglavnom u Hercegovini. Najniža jutarnja temperatura zraka između 10 i 15°C, a najviša dnevna između 17 i 24°C.

U srijedu u Bosni i Hercegovini djelomično vedro. Pljuskovi se prognoziraju za područje Krajine, sjevera i sjeveroistoka Bosne. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 15°C, a najviša dnevna između 17 i 23°C.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini oblačno s kišom i pljuskovima. Jutarnja temperatura zraka između 8 i 16°C, a najviša dnevna između 13 i 22°C.

Čitaj još:   VRIJEME U BIH: STIŽE 30 CM NOVOG SNIJEGA, PADAĆE I U HERCEGOVINI...

Zbog nestabilnog vremena, te povremene kiše u pojedinim krajevima, savjetuje se opreznija vožnja prilagođena trenutnim uvjetima i stanju na putevima, javlja Anadolu Agency (AA).

Povećana je opasnost od odrona na dionicama koje vode kroz usjeke, pa se apeluje na vozače da na svim putnim pravcima voze maksimalno oprezno.

Kako navode iz Bosanskohercegovačkog auto- moto kluba (BIHAMK) zbog izvođenja sanacionih radova, obustavljen je saobraćaj na regionalnom putu R-425a Tromeđa-Zvirovići (za sva vozila, osim za vozila gradilišta i lokalnog stanovništva)…

http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši