IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL: Na dočeku Vučića, Šešelj kolima izgurao poslanike…

BEOGRAD – Ispred Skupštine Srbije danas je, prije početka sednice, došlo do incidenta kada je vozilo sa predsjednikom Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislavom Šešeljem izguralo poslanike Dveri koji su ispred parlamenta došli da sačekaju predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kako prenosi reporter Bete, Šešeljev automobil je “izgurao” poslanike Dveri i njihov transparent na kojem je pisalo “danas izdaja – sutra robija”, a nakon što se automobil zaustavio Šešelj je izašao i vrijedjao lidera Dveri Boška Obradovića, a od svog vozača je tražio da ih zgazi automobilom.

Čovjek koji je išao sa njim je gurao poslanike Dveri a malo je nedostajalo da dodje i do incidenta sa obezbjedjenjem parlamenta koji su pokušali da smire situaciju.

Ubrzo su ispred skupštine izašli i poslanici SRS koji su zvali poslanike Dveri na obračun a tu se pojavio i predsjednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu Simo Spasić koji je, takodje, vrijedjao opozicione poslanike koji su čekali Vučića.

Čitaj još:   AIDA Petrović: VLADA MISLI ISTO ŠTO I ŠEŠELJ i ćutanjem odobrava njegove šovinističke napade

Nakon što je Vučić stigao u parlament, poslanici Dveri su mu vikali “izdaja, izdaja”, dok su poslanice Srpske napredne stranke napravile živi zid izmedju njega i opozicije.


Beta

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši