IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Danas u Regionu: Nestabilno, pljuskovi, grmljavine…

Danas se u regionu BALKAN zadržava nestabilno vrijeme sa dosta čestom pojavom pljuskova i grmljavina…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, vijesti, srijeda, 29.05.2019… 08: 59… Danas u Regionu: Nestabilno, pljuskovi, grmljavine…

Danas očekuje količina padavina preko 20 l/m2, uz mogućnost kratkotrajnih vremenskih nepogoda…

Meteorolozi prognoziraju danas promenljivo oblačno, toplo i nestabilno vrijeme, mjestimično s kišom pljuskovima s grmljavinom, uglavnom poslije podne ali i kao uveće, intenzivnijim gdje su ponegde moguće kratkotrajne vremenske nepogode.

U Sarajevu takođ‘e promjenljivo oblačno, poslije podne i uveče sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom. Vjetar slab i umjeren, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura oko 16 stepen C i, najviša dnevna oko 25C.

I narednih dana bić‡e pretežno oblačno, povremeno s kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Prva dva dana malo svIJežije, a od subote temperatura u manjem porastu.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, kiša se očekuju u južnim i zapadnim područjima. Tokom dana, kiša, pljuskovi i grmljavina i u ostatku zemlje. Jutarnja temperatura zraka između 6 i 11, a najviša dnevna do 21 stupanj.

Čitaj još:   VELIKO BRAVO za FANTASTIČNU Lanu PUDAR: Zlatna medalja i titula prvakinje SVIJETA u disciplini 100 metara delfin! (foto, video)

U petak u Bosni i Hercegovini oblačno s kišom i pljuskovima. U zapadnim i sjeverozapadnim područjima uglavnom bez padavina. Jutarnja temperatura zraka između 6 i 10, a dnevna između 11 i 20 stupnjeva.

U subotu u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme. U jutarnjim satima s kišom u Bosni, a u Hercegovini bez padavina. Tokom dana, u većem djelu zemlje s kišom, pljuskovima i grmljaivinom. Jutarnja temperatura zraka između 6 i 12, a dnevna do 21 stupanj Celzijusa…

http://iBalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši