VIP prostitucija, bogati biznismen, krvnički tukao PJEVAČICU, silovao je,onda je strpao u kola i dao joj 1.000 €…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bogati biznismen iz grada u unutrašnjosti preko makroa je prvo ugovorio sastanak sa srpskom pjevačicom, koja nije mogla ni da pretpostavi kakav će užas doživjeti…

NOVI SAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 29.05.2019… 13: 59… VIP prostitucija, bogati biznismen, krvnički tukao PJEVAČICU, silovao je,onda je strpao u kola i dao joj 1.000 €…

Afera „elitna prostitucija“ ne prestaje da potresa javnost, a poslednji u nizu skandala dogodio se poznatoj srpskoj pjevačici,kojoj je klijent platio za seks, a zatim je danima mučio u zaključanom stanu…

Otkako se, prije nekoliko godina, pjevačica pojavila se na prvom muzičkom takmičenju, brzo se pročulo da se osim pjevanjem bavi i prostitucijom…

Budući da je ona jedna od najatraktivnijih pjevačica sa estrade, često su se i njene usluge koristili bogati biznismeni i kriminalci, koji su bili spremni da izdvoje veliku sumu za noć s njom.

Jedan od njenih klijenata, koji je preko preporuke došao do mlade pjevačice jeste i P. Z. (47), koji važi za jednog od najopasnijih kriminalaca u regionu – priča izvor i objašnjava da se njihovo „druženje“ vrlo brzo pretvorilo u torturu.

Bilo je dogovoreno da je makro doveze u kuću tog čovjeka, koja se nalazi van prestonice, a budući da joj je on ugovorio tog klijenta, nije ni pomislila da bi moglo nešto loše da joj se dogodi.

Čitaj još:   KASNO MILE O KOSOVU PITA:„Može li Srbija da podnese da joj se vrati Kosovo“!?

Ali već na samom početku shvatila je da je u ozbiljnom problemu. Čovjek je od prvog trenutka počeo da je šamara, grubo je udara po tijelu i da je vređa.

Molila ga je da prestane, a on joj je govorio da je kurva, da se ne žali i da ne vrišti jer je niko ne čuje, kaže izvor i otkriva da pjevačicu poslije višesatnog mučenja zaključao u sobi.

Kada poslije dva i po sata završio sa svojom torturom, P. Z. uzeo pjevačicin telefon, izašao iz sobe, a vrata je za sobom zaključao.

Ona nije mogla da se pomjeri od straha, bila je slaba, prebijena i izmučena. Satima je plakala i pokušavala da nađe izlaz.

Vrištala je, zvala pomoć, molila ga je da je otključa, ali nije bilo ni traga ni glasa od zlostavljača- objašnjava izvor i navodi da se P. Z. nešto kasnije vratio i nastavio tamo gdej je stao.

Uživao je u tome da je muči i prebija iznova i iznova. To se nastavilo sledeća tri dana, sve dok mu nije dosadila, pa ju je strpao u kola, dao joj 1.000 eura, a svom vozaču rekao da je vrati za Novi Sad, gdje pevačica živi sa majkom – ,otkrivajući da mlada, srpska pjevačica ipak nije prijavila svog klijenta za zlostavljanje.

Čitaj još:   ERDOGAN: Uzvratit ćemo Americi istom mjerom, Nismo ZEMLJA PLEMENA...

Prošla je kroz pakao, a iako je imala ogromne modrice i tragove mučenja na licu i tijelu kao dokaz, pjevačica je umjesto u policiju otišla u svoj stan.

Nedeljama nije izlazila, otkazala je sve nastupe i danonoćno plakala. Klijent koji ju je pretukao bio je jedan od najboljih drugara njenog makroa, pa ni njemu nije mogla da se požali, a nije htjela ni da ide u policiju, kako se ne bi saznalo da je prostitutka.

Tek posle nekoliko mjeseci, uspjela je nekako da se oporavi, na iznenađenje mnogih, ponovo vratila najstarijem zanatu. Nikom nije jasno da zbog čega se odlučila na takav korak – zaključuje izvor…

Kurir.rs/Vip

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši