IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MONSTRUMA NIKO NEĆE DA BRANI! Advokati odustali kada su videli kako se ponaša!

Trostrukom ubici, MANSTRUMU, Goranu jankoviću (37) iz Novog Sada, koji se tereti za ubistvo supruge Mirjane (32) i njenih roditelja Branislava (57) i Nade (57) Pajić, juče je nakon saslušanja u novosadskom Višem tužilaštvu određen pritvor do 30 dana.

Pritvor mu je određen po gotovo svim osnovama i to: opasnosti od bJekstva, utjecaja na svjedoke, ponavljanje djela i uznemirenja javnosti.

– Janković je pred tužiocem, kao i dva dana ranije u policiji, priznao zločin, a potom iznio odbranu do detalja opisujući svoj krvavi pohod.

– Iznervirao sam se kada me je žena 11. maja prijavila za nasilje. Nisam nikako mogao da se pomirim s tim, pa sam počeo i da pijem. Noć prije zločina proveo sam u kafani. Kući sam se vratio oko četiri sata ujutru, a probudio sam se oko pola šest. Nešto mi je kvrcnulo u glavi i riješio sam da odem kod žene u namjeri da joj se osvetim. Prvo sam u prizemlju kuće, gdje mi je bio i trogodišnji sin, ubio tasta i taštu macolom, a potom ženu, koja je bila na spratu sa starijim sinom. Nju sam prethodno tukao i davio. Sav bes sam iskalio na njoj – ponovio je pred tužiocem monstrum ono što je rekao i u policiji.

Čitaj još:   OPASNA VOŽNJA SA 200 NA SAT KROZ CRVENO! Zaletio se sa skoro 200 na sat, drugi vozio u suprotnoj traci... (foto, video)

Kako se saznaje, njemu je dodjeljen advokat po službenoj dužnosti, jer privatno nikog nije uspio da angažuje.

– Jedan poznati krivičar, koga je porodica pokušala da angažuje, odustao je kada je video u toku razgovora kako se Goran ponaša – hladnokrvno, opušteno, bez trunke kajanja. Na kraju razgovora mu je čak i rekao “da njemu i ne treba advokat, jer zna da se brani” – kazao je dobro obavješteni izvor, potom dodao:

– U pitanju je narcisoidna osoba, psihološkog profila veoma opasnog po društvo. Nema sumnje da je sve detaljno isplanirao, a ne može se sa sigurnošću tvrditi da ne bi bio u stanju ponovo da ubije – kaže on.

izvor: srbijadanas.rs

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more

Komentariši