MONSTRUMA NIKO NEĆE DA BRANI! Advokati odustali kada su videli kako se ponaša!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Trostrukom ubici, MANSTRUMU, Goranu jankoviću (37) iz Novog Sada, koji se tereti za ubistvo supruge Mirjane (32) i njenih roditelja Branislava (57) i Nade (57) Pajić, juče je nakon saslušanja u novosadskom Višem tužilaštvu određen pritvor do 30 dana.

Pritvor mu je određen po gotovo svim osnovama i to: opasnosti od bJekstva, utjecaja na svjedoke, ponavljanje djela i uznemirenja javnosti.

– Janković je pred tužiocem, kao i dva dana ranije u policiji, priznao zločin, a potom iznio odbranu do detalja opisujući svoj krvavi pohod.

– Iznervirao sam se kada me je žena 11. maja prijavila za nasilje. Nisam nikako mogao da se pomirim s tim, pa sam počeo i da pijem. Noć prije zločina proveo sam u kafani. Kući sam se vratio oko četiri sata ujutru, a probudio sam se oko pola šest. Nešto mi je kvrcnulo u glavi i riješio sam da odem kod žene u namjeri da joj se osvetim. Prvo sam u prizemlju kuće, gdje mi je bio i trogodišnji sin, ubio tasta i taštu macolom, a potom ženu, koja je bila na spratu sa starijim sinom. Nju sam prethodno tukao i davio. Sav bes sam iskalio na njoj – ponovio je pred tužiocem monstrum ono što je rekao i u policiji.

Čitaj još:   PRIJEPOLJE: UMRO OD UJEDA STRŠLJENA, Brao jabuke, ujed bio fatalan...

Kako se saznaje, njemu je dodjeljen advokat po službenoj dužnosti, jer privatno nikog nije uspio da angažuje.

– Jedan poznati krivičar, koga je porodica pokušala da angažuje, odustao je kada je video u toku razgovora kako se Goran ponaša – hladnokrvno, opušteno, bez trunke kajanja. Na kraju razgovora mu je čak i rekao “da njemu i ne treba advokat, jer zna da se brani” – kazao je dobro obavješteni izvor, potom dodao:

– U pitanju je narcisoidna osoba, psihološkog profila veoma opasnog po društvo. Nema sumnje da je sve detaljno isplanirao, a ne može se sa sigurnošću tvrditi da ne bi bio u stanju ponovo da ubije – kaže on.

Čitaj još:   TOMA GROBAR, ZABIJA VUČKU, NOŽ U LEĐA: Cijepa mu stranku i pravi novu sa...

izvor: srbijadanas.rs

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši