IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 2. jun 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi naših područja- Ovan želi da obnovi staru saradnju, Bik ima pune ruke posla, Blizanci zaljubljeni, Rak da se obrati ljekaru, Lav se osjeća odbačeno, Djevica nesigurna u svoje emocije, Vaga ima manjak energijei, Škorpija nezadovoljna, Strijelac se dobro osjeća, Jarac neraspoložen, Vodolija više da se kreće, a Ribe opterećene novcem. Ovo je dnevni horoskop za 02. jun 2019. godine.

OVAN

Pokušavate da obavite sve svoje obaveze u kratkom vremenskom roku ali se čini da to baš i nije moguće. Mogući su konflikti sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, nemate sada baš priliku za vezu. Problemi zbog ukočenosti.

BIK

Potrebna vam je podrška kolega i prijatelja kako biste mogli da prevaziđete prepreke koje imate na ovom polju. Veoma ste osjetljivi, lako dolazi do razdražljivosti i odnos sa partnerom može da vam bude promjenljiv. Preumorni ste.

BLIZANAC

Propuste ste pravili ali i ispravljali, pa se nalazite na pozitivnoj nuli. Vrijeme je da pravite bolju organizaciju posla. Imate utisak da previše dajete voljenoj osobi i da ona to na neki način koristi. Žiganje u predjelu jajnika.

RAK

Skloni ste nekim strahovima i imate utisak da vam polje posla ipak nije baš sasvim sigurno kao što ste ranije mislili. Lijepo ste raspoloženi, privlačite pažnju svojom energijom i osmjesima. Mogući su problemi sa pritiskom.

LAV

Postali ste veoma hrabri i spremni ste da svima pokažete da ćete nove projekte završiti bez greške. Odlična situacija između vas i voljene osobe vam uliva osjećaj sigurnosti. Osjetljivi ste na promjenljve vremenske uslove.

Čitaj još:   ŠESTERO SE UTOPILO ZA NEDELJU DANA: Tragične slike sa jezera i rijeka, stradali i DJECA I STARIJI... (foto i video)

DJEVICA

Plašite se da ne napravite pogrešan korak na ovom polju, ali ko ne reskira ne profitira. Zbog svojih nesigurnosti možete da izgubite osobu koja je jako kvalitetna. Potrudite se da poradite na samopouzdanju. Unutrašnji nemiri.

VAGA

Moguće je da ste pretjerano spori i da ne možete da se skoncetrišete pa vam posao ne ide od ruke danas. Danas ste dobro raspoloženi i osjećate da možete da osvojite osobu koja vam se dopada. Zdravlje je sve bolje.

ŠKORPIJA

Loša komunikacija sa poslovnim okruženjem vas vodi do nekih novih problema. Potrebno je da se suočite sa problemima između vas i partnera ako želite da sačuvate vaš brak. Priuštite sebi neko zadovoljstvo.

STRIJELAC

Jedino ako budete bili fer u odnosu sa poslovnim saradnicima, možete da očekujete da će vam biti uzvraćeno. Novu osobu želite u svom životu, ali se istovremeno i plašite toga da se vežete za bilo koga. Problemi sa bubrezima.

JARAC

Neodlučni ste i pokušavate da rješite neku dilemu koju imate na ovom planu. Nije vam lako da donesete određene odluke. Vrijeme je da počnete da gledate na život i ljubav iz vedrijeg ugla. Depresivni ste.

VODOLIJA

Možete da očekujete preokret na poslu. Lijepe vijesti ćete uskoro dobiti. Pred vama je jako povoljna faza. Pokušajte da razjasnite stvari još jednom jer postoji ipak nada da vam se voljena osoba vrati u zagrljaj. Problemi sa organima za varenje.

Čitaj još:   Predsjednik Vlade Federacije BiH Fadil Novalić pozitivan na COVID- 19... (foto)

RIBE

Ukoliko ste očekivali pomak i napredovanje na poslu, danas ćete se razočarati. Važno je da budete strpljiviji. Previše ste sumnjičavi i voljenoj osobi to smeta. Mogla bi da krene da se udaljava od vas. Zdravlje je dobro.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši