JOVICA STANIŠIĆ PROGOVORIO U HAGU: “Treba ispitati ulogu u učešće Ratka Mladića u vezi sa UBISTVOM Zorana Đinđića”!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Treba ispitati ulogu u učešće Ratka Mladića  u vezi sa ubistvom Zorana Đinđića“, kazao je Sanišić i nastavio:  “Ratko Mldić je je okružen visokoobučenim ljudima sposobnim da izvrše ovakvo ubitsvo. Ratko Mladić je ogorčen i u teškom psohiloškom stanju, čovek je od akcije, te je intelektualni nivo i profil takav da je sposoban da ovakvo nešto organizuje”.

Jovica Stanišić je kazao kako nema konkretna saznanja o postojanju direktne veze između Milorada Ulemeka Legije i Ratka Mladića, “ali da postoji mogućnost da ona realno postoji, jer ih vežu mnogi zajednički problemi i događaji”.

Bivši šef Državne bezbjednosti Srbije je u svojoj izjavi kazao d je  Milorad Ulemek Legija u srbijanskoj policiji i politici postao utjecajan tek nakon što jeSlobodan Miloševića  smijenio njega , a doveo na njegovo mjesto šefa DB-a Radeta Markovića. Legiju on opisuje kao hrabrog, sposobnog i obučenog policajca, ali “skromnih intelektualnih i obrazovnih kapaciteta”.

Čitaj još:   STRAŠNO Bivši rukometaš u Kalinoviku digao spomenik SREBRENIČKOM KRVNIKU, MLADIĆU

Kakva god istina bila, treba primijetiti da su svi akteri ovog kriminalnog čina već godinama u zatvoru, osuđeni su na višegodišnje zatvoske kazne (Legija, Rade Marković), čekaju pravomoćnu kaznu (Ratko Mlidić), ili im se uskoro treba izreći presuda (Jovica Stanišić).  

 

(SB)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši