IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JOVICA STANIŠIĆ PROGOVORIO U HAGU: “Treba ispitati ulogu u učešće Ratka Mladića u vezi sa UBISTVOM Zorana Đinđića”!

Treba ispitati ulogu u učešće Ratka Mladića  u vezi sa ubistvom Zorana Đinđića“, kazao je Sanišić i nastavio:  “Ratko Mldić je je okružen visokoobučenim ljudima sposobnim da izvrše ovakvo ubitsvo. Ratko Mladić je ogorčen i u teškom psohiloškom stanju, čovek je od akcije, te je intelektualni nivo i profil takav da je sposoban da ovakvo nešto organizuje”.

Jovica Stanišić je kazao kako nema konkretna saznanja o postojanju direktne veze između Milorada Ulemeka Legije i Ratka Mladića, “ali da postoji mogućnost da ona realno postoji, jer ih vežu mnogi zajednički problemi i događaji”.

Bivši šef Državne bezbjednosti Srbije je u svojoj izjavi kazao d je  Milorad Ulemek Legija u srbijanskoj policiji i politici postao utjecajan tek nakon što jeSlobodan Miloševića  smijenio njega , a doveo na njegovo mjesto šefa DB-a Radeta Markovića. Legiju on opisuje kao hrabrog, sposobnog i obučenog policajca, ali “skromnih intelektualnih i obrazovnih kapaciteta”.

Čitaj još:   U Srbiji umro Marko Kovač, optužen za stravične RATNE zločine u Foči- NAREDIO RUŠENJE ALADŽA DŽAMIJE

Kakva god istina bila, treba primijetiti da su svi akteri ovog kriminalnog čina već godinama u zatvoru, osuđeni su na višegodišnje zatvoske kazne (Legija, Rade Marković), čekaju pravomoćnu kaznu (Ratko Mlidić), ili im se uskoro treba izreći presuda (Jovica Stanišić).  

 

(SB)

RATKO MLADIĆ ZAKUKA0 U SUDNICI: “Vodite me odavde, non-stop sam u krevetu…

RATNI ZLOCINAAC, bivši komandant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić danas Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more

Komentariši