IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRBIN, NAJOPASNA OSOBA U NJEMAČKOJ:Policija na tragu Danielu Vojnoviću (31), bježi sa spiskom za odstrel…

Srbin, odbjegli Srbin Daniel Vojnović (31) je od strane policije označen kao izuzetno opasna i nasilna osoba, da ukoliko ga primjete ne komuniciraju sa njim samo odmah pozovu policiju.

MINHEN:Regija,Crna Hronika,vijesti,subota,01.05.2019…07: 59… SRBIN, NAJOPASNA OSOBA U NJEMAČKOJ: Policija na tragu Danielu Vojnoviću (31), bježi sa spiskom za odstrel…

Podsjetimo, filmsko bjekstvo Srbina dogodilo se 20. marta, a Vojnović je zatvorskim stražarima uspio da umakne kroz prozor porodične kuće prilikom posjete roditeljima…

Prvo se zaključao u sobu, a potom iz nje prešao u kupatilo, iskočio kroz prozor i automobilom svojih roditelja pobjegao u nepoznatom pravcu.

Vojnović je uhapšen 2014. godine kada je pucao i ranio izbacivača bordela u Port Vestfaliku u Njemačkoj, zbog čega je osuđen na tri godine i sedam mjeseci zatvora.

Panici su dodatno doprinijeli navodi medija da je Vojnović navodno svom zatvorskom terapeutu ali i cimerima iz ćelije kazao da posjeduje spisak ljudi za odstrel, što je tamošnja policija odmah demantovala uz objašnjenje da Vojnović u tom slučaju nikako ne bi bio pušten da posjećuje roditelje i to bez lisica.

Čitaj još:   HANIJOTI: Srbin, upucao sina nakon svađe, pokušao da odbrani majku...

Uprkos tome, dodijeljena je zaštita svim sudijama i porotnicima koji su učestvovali u njegovom suđenju, prilikom kog je osuđen na kaznu zatvora od tri godine i sedam mjeseci.

Obezbjeđenje je dobilo njih desetak, ali u saopštenjima nije precizirano o kome se tačno radi.

Inače, Vojnović je i prije ove presude više puta osuđivan u Njemačkoj i to zbog nekoliko pljački i maltretiranja zatvorenika u zatvoru.

Njemački mediji prenose da Vojnović važi za nauračunljivu osobu, a navodno pati i od paranoje. Zvanično mu je dijagnostifikovan disocijalni poremećaj ličnosti.

Prilikom donošenja odluke o zatvaranju iz bezbjednosnih razloga nisu dokazana šizofrena oboljenja, iako se čudno ponašao na glavnoj raspravi 2015. kada nije prepoznao rođenu majku…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši