IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILE,IZGUBIO SVAKU MJERU Nećete vjerovati za šta sad krivi Bošnjake…

MILE Ponovio da BiH nije država i da ne može funkcionisati, već je državna zajednica tri konstitutivna naroda i dva entiteta…

BANJA LUKA: BiH,vijesti, nedelja 02.05.2019…21: 59… MILE,IZGUBIO SVAKU MJERU Nećete vjerovati za šta sad krivi Bošnjake…

MILE Dodik smatra da BiH možda funkcionisala da je tretirana kao državna zajednica tri konstitutivna naroda i dva entiteta, ali da to ne može jer se želi nametnuti da su Bošnjaci većina koji određuju šta treba, a šta ne treba.

– S obzirom da hoće da nametne neka ludačka košulja koja podrazumijeva `niste Srbi, niste Bošnjaci, niste Hrvati` nego ste neki građani u kome su većina Bošnjaci, pa će oni određivati šta treba, zato ne može da funkcioniše – rekao je Dodik novinarima u Bijeljini.

On je ponovio da BiH nije država i da ne može funkcionisati, već je državna zajednica tri konstitutivna naroda i dva entiteta.

Čitaj još:   FETA, SIREVI SU SJAJNI, ALI NE SMIJU SVI DA IH JEDU: Ovi ljudi mogli bi da budu ugroženi... (foto)

Dodik je rekao da SNSD ostaje na nivou BiH da se ne bi dešavalo kao u nekim ranijim periodima kada su napuštana mjesta, a “utrčavali” neki drugi koji su nanijeli još veću štetu.

– Dakle tu smo, ali kako se radi, šta se radi, vidjećemo – rekao je Dodik.

Dodik, koji je i predsjednik SNSD-a, rekao je da će se po povratku iz Rusije susresti da političkim liderima vladajuće koalicije u Republici Srpskoj.

– Vjerujem u narednih desetak dana, krajem iduće sedmice – naveo je Dodik.

izvor (Slobodna Bosna)

ADVOKAT PITAO MIKU: Je li SILOVAO neku od djevojaka, evo šta mu je PRIZNAO… (foto)

Mikin branilac Zoran Jakovljević otkrio je detalje razgovora sa svojim Read more

Milo Đukanović jedini kandidat za predsjednika, na 9. Kongresu DPS- a… (foto)

Kandidati za potpredsjednike DPS treba da budu: Ivan Vuković, Nikola Rakočević, Read more

Komentariši