MILE,IZGUBIO SVAKU MJERU Nećete vjerovati za šta sad krivi Bošnjake…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

MILE Ponovio da BiH nije država i da ne može funkcionisati, već je državna zajednica tri konstitutivna naroda i dva entiteta…

BANJA LUKA: BiH,vijesti, nedelja 02.05.2019…21: 59… MILE,IZGUBIO SVAKU MJERU Nećete vjerovati za šta sad krivi Bošnjake…

MILE Dodik smatra da BiH možda funkcionisala da je tretirana kao državna zajednica tri konstitutivna naroda i dva entiteta, ali da to ne može jer se želi nametnuti da su Bošnjaci većina koji određuju šta treba, a šta ne treba.

– S obzirom da hoće da nametne neka ludačka košulja koja podrazumijeva `niste Srbi, niste Bošnjaci, niste Hrvati` nego ste neki građani u kome su većina Bošnjaci, pa će oni određivati šta treba, zato ne može da funkcioniše – rekao je Dodik novinarima u Bijeljini.

Čitaj još:   Žarku Lauševiću POZLILO: Hitna pomoć odmah stigla u restoran...

On je ponovio da BiH nije država i da ne može funkcionisati, već je državna zajednica tri konstitutivna naroda i dva entiteta.

Dodik je rekao da SNSD ostaje na nivou BiH da se ne bi dešavalo kao u nekim ranijim periodima kada su napuštana mjesta, a “utrčavali” neki drugi koji su nanijeli još veću štetu.

– Dakle tu smo, ali kako se radi, šta se radi, vidjećemo – rekao je Dodik.

Dodik, koji je i predsjednik SNSD-a, rekao je da će se po povratku iz Rusije susresti da političkim liderima vladajuće koalicije u Republici Srpskoj.

– Vjerujem u narednih desetak dana, krajem iduće sedmice – naveo je Dodik.

Čitaj još:   Dan, šehida na Kovačima i u Memorijalnom centru Potočari...

izvor (Slobodna Bosna)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši