Muhammed Salah na tronu: Žrtvovao sam se mnogo u karijeri i životu… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

AUTOR: Jusko BOJADŽIĆ

Fudbaleri Liverpula postali su šesti put prvaci Evrope. U finalu u Madridu, Redsi Jurgena Klopa bili su bolji od Totenhema, vodeći gol dao je Mohamed Salah…

MADRID:Svijet,Sport,fudbal,vijesti, nedelja 02.05.2019…01: 50… Muhammed Salah na tronu: Žrtvovao sam se mnogo u karijeri i životu… (foto)

Iz sela sam putovao za Kairo, žrtvovao se, nestvarno je biti Egipćanin na ovom nivou: Salah “premotao”život dok dok je kao prvi dizao pehar Lige šampiona!

Napadač Liverpula , Mohamed Salah, ponosan je na prvo osvajanje Lige šampiona.

Dao je prvi gol protiv Totenhema u pobedi sa 2: 0,a palo je sećanje na prošlu sezonu, jer ga je u finalu rano povredio Serhio Ramos.

Čitaj još:   SARAJEVO:Bomba pronađena je osigurana, nema opasnosti za građane i potrebe za evakuacijom... (foto)

– Svi su srećni danas, srećan sam zbog drugog finala u nizu, i što sam konačno igrao 90 minuta. Svi su dali maksimum, nije bilo individua danas, kao tim smo bili nevjerovatni – rekao je Salah, uz emotivnu notu.

– Žrtvovao sam se mnogo u karijeri, išao sam od sela do Kaira, a biti Egipćanin na ovom nivou je nevjerovatno za mene – dodao je Salah, momak za kog su mnogi mislili da će biti čudo za jedno ljeto. Ipak, poslije sjajne sezone 2017/18, odigrao je još bolju i krunisao je važnom titulom!

Svoje viđenje finala dao je i desni bek Aleksander Arnold.

– Saslužili smo titulu, poslije sezone koju smo imali. Uradili smo nešto posebno. Ja sam samo normalan dečko iz Liverpula čiji san se upravo ostvario...

Čitaj još:   SREBRENICA: Nedžad, Fikret, Redžep, Ramiz, Hasan, Admir, Sadmir, slučajno su preživjeli,sutra smo im mogli ići na dženazu ...

iBalkan.net/agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši