Liverpul protiv Čelsija za novi trofej, Superkup Evrope, 14. avgusta u ISTANBULU…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U metropoli na Bosforu, igraće se Superkup Evrope, biće još jedno i prvo englesko finale…

ISTANBUL: Svijet, Spor, fudbal, vijesti, ponedeljak 03.05.2019… 01: 39… Liverpul protiv Čelsija za novi trofej, Superkup Evrope, 14. avgusta u ISTANBULU…

Poslije 14 godina od senzacionalne noći, kada je bilo 0: 3 na poluvremenu pretvorio u pobjedu za trofej Lige šampiona na Olimpijskom stadionu Atatürk (turski: Atatürk Olimpiyat Stadı)…

Liverpul će se vratiti u Istanbul. U metropoli na bosforu, jedini grad na dva kontinenta, igraće se Superkup Evrope, biće još jedno englesko finale. Ali, prvo englesko finale u Superkupu Evrope.

Liverpul kao osvajač Lige šampiona i Čelsi pobjednik Lige Evrope sudariće se 14. avgusta u Istanbulu, da razriješe ko će u novu sezonu sa osvojenim jednim trofejem prije nego što se lopta čestito i zakotrlja u Engleskoj.

Čitaj još:   PADAĆE KIŠA I DANAS…: Vrijeme koje nas očekuje u naredna četiri dana...

Klub sa Enfild rouda je, inače, poslednji engleski klub koji je podigao pehar Superkupa, 2005. godine, kada je takođe prvak Evrope savladao CSKA sa 3: 1.

Naredna sezona za Liverpul će biti veoma interesantna, jer će moći da osvoji čak šest trofeja!

Pored Superkupa Evrope i Lige šampiona, Crveni će se boriti za pehare i u Premijer ligi, FA kupu, Liga kupu, ali i Superkupu Engleske (Komjuniti šild), u kojem će odmjeriti snage Mančester sitijem, na Vembliju 3. ili 4. avgusta.

Neće tim Jirgena Klopa imati šansu da se bori i za sedmi trofej, jer je FIFA ukinula da se svake godine igra Svijetsko klupsko prvenstvo, već ga je razvukla da bude na svake četiri godine, pa će naredno da bude tek 2021 godine.

Čitaj još:   BORBA PROTIV KRIJUMČARA LJUDIMA: Granična policija uhapsila grupu kriminalaca, prebacivali migrante...

autor: Jusko Bojadžić BH RADIO 1

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši