IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Iz Rijaliti šoua, pravo iza REŠETAKA: Kolika kazna, sleduje Miljani Kulić zbog prijetnji UBISTVOM… (video)

Priča o nasilju bivše takmičarke dodatno se podgrijala kada je u javnost pušten snimak na kome Kulićeva prijeti svom bivšem dečku…

NIŠ: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak 03.05.2019…:01: 09… Iz Rijaliti šoua, pravo iza REŠETAKA: Kolika kazna, sleduje Miljani Kulić zbog prijetnji UBISTVOM…

Za ugrožavanje nečije sigurnosti kazna može biti novčana ili do godinu dana zatvora – ističe sagovornik za medije…

Prije dva dana u rijalitiju”Zadruga”,Miljana Kulić fizički nasrnula na Jovanu Tomić Matoru kojoj je zadala udarac u predjelu lica i samim tim joj nanjela povrede. Ona je ušla u sukob i sa ostalim takmičarima ovog TV formata, a odmah nakon toga je diskvalifikovana. 

Priča o nasilju bivše takmičarke dodatno podgrijala kada u javnost pušten snimak na kome Kulićeva prijeti svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli.

– Biće ti kičma slomljena. Kunem ti se u Željka, dabogda mi umro ako lažem. Sutra zovi svog menadžera neka ti spremi devet hiljada eura što mi duguješ. Tijanin momak je ubio dečka zbog Tijane, da ubije još jednog boli ga d*pe, biće ti ubijena i majka – govori Miljana na snimku koji možete pogledati na videu ispod:

U ovakvim situacijama posmatra se lice koje je izloženo pretnjama i nasilju. Polazi se od njegovog subjektivnog osjećaja. Ukoliko je ugrožena sigurnost nekog lica prijetnjom da će napasti na život ili tijelo tog lica njemu bliskog lica, postoje uslovi za podnošenje prijave. 

Čitaj još:   Luis Figo izvukao protivnike Zmajeva u Ligi nacija: BIĆE TO APSOLUTNI SPEKTAKLI!

Takođe, pretnje nasiljem mogu biti i elementi drugih krivičnih dijela, posebno iz oblasti protiv sloboda i prava čovjeka i građanina.

Javni tužilac po službenoj dužnosti treba da pokrene postupak protiv lica koje ugrožava tuđu sigurnost. Istakao sam da sve zavisi od subjektivnog osjećaja žrtve prijetnji. Ukoliko on strahuje ili se osjeća ugroženo, onda tu postoje elementi za reagovanje. U Srbiji postoje institucije kojima se može obratiti i koje će shodno tome reagovati – kaže Jokić za Srbiju Danas…

izvor Srbija Danas

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši