IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Priboj: Brutalno pretučen RADOVAN bivši policajac

Priboj – Bivšeg policijskog inspektora u Priboju, sada invalidskog penzionera, besomučno su, u subotu uveče, iz čista mira, prebila dvojica mladića, inače odranije dobro poznata organima gonjenja. Radovana Misailovića (65), višestruki prestupnici Luka K. i Ignjatije K. krvnički su, dok je šetao pored Lima, udarali po glavi i tjelu dok nije izgubio svijest.

Misailović je dobio teške povrede, a nakon ukazane pomoći u pribojskoj bolnici, poslat je u Užice na dalje lječenje. Iako su vinovnici napada otkriveni, tužilaštvo se izjasnilo da „nije bilo osnova za preduzimanje krivične odgovornosti po službenoj dužnosti“, te su oni pušteni na slobodu!

Njegov sin Božidar, inače i sam inspektor za suzbijanje narkomanije u Policijskoj stanici Priboj, za “Novosti” kaže da nikako ne može da razumije takvu odluku tužilaštva, i da je zabrinut i za svoju i za očevu bezbjednost.

– Smatram da je motiv napada dvojice prestupnika upravo posao kojim se bavio moj otac, a sada se bavim i ja – ističe Božidar. – Riječ je o momcima protiv kojih se vodi više postupaka zbog posjedovanja narkotika i bahatog ponašanja. U više navrata sam radio na slučajevima gdje su upletena obojica. Očekivao sam da budu zadržani u pritvoru, a umjesto toga tužilaštvo se izjasnilo da nema elemenata krivičnog djela, što je prosto nevjerovatno. Ovim je ugrožena bezbjednost cjele moje porodice – sa revoltom navodi mlađi Mijailović.

Čitaj još:   BRITANSKI Obavještajci i novi izvještaj s ratišta: Zastrašujući gubici elitnih ruskih jedinica, dramatično stanje... (foto, video)

U noći kada mu je otac pretučen, Božidar je bio na dužnosti, a prema njegovim riječima, sve se desilo u mračnom djelu limskog keja gdje se šetao njegov otac Radovan. Ova dvojica su sedeli na klupi, potom su penzionisanog policajca upitali: “Šta tu radiš”, a onda mučki navalili da ga tuku, priča nam Misailović mlađi:

– I meni je u više navrata bio oštećen privatni automobil, bušene su gume i lomljena stakla, ali nisam te slučajeve prijavljivao. Smatrao sam da je apsurdno da prijavljujem te napade, a ja sam policajac koji brine o bezbjednosti građana. Međutim, posle prebijanja mog oca, mislim da je i meni život ugrožen.

Krajem prošle godine u Priboju je usred bijela dana pretučen policajac u centru grada, tako da ovaj slučaj nije prvi u gradu na Limu.

Brutalno prebijanje bivšeg policajca izgleda da nije zabrinulo lokalno tužilaštvo. Portparolka Osnovnog javnog tužilaštva iz Prijepolja, Jasminka Bošković, istakla je da u napadu koji se dogodio nije bilo elemenata krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti. Ona je dodala da za ovaj napad može da se podnese privatna tužba.

Čitaj još:   "DRŽAVNI UDAR" U RS izum, Nemanje Emira KUSTURICE

Novosti/ppmedia

Vlada Srbije UKINULA program povratka raseljenih BOŠNJAKA PRIBOJA, a sada bi da im priključi struju… (video)

Vlada Srbije usvojila Zaključak kojim preporučuje Elektrodistribuciji Srbije da izgradi Read more

IMAMI KOJI SU SPASILI OBRAZ SANDŽAČKOJ ULEMI…(VIDEO)

Imam Hasan-agine džamije u Priboju Jasmin ef. Eminić u svom Read more

Komentariši