IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHAPŠEN Četnik, držao arsenal oružja… (foto)

DANAS JE UHAPŠEN ALEKSANDAR KOSANIĆ, Član Ravnogorskog četničkog pokreta držao arsenal oružja…

SREMSKA MITROVICA: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak 03.05.2019… 17: 49… UHAPŠEN Četnik, držao arsenal oružja… (foto)

UHAPŠENI ČETNIK, ALEKSANDAR KOSANIĆ: Član Ravnogorskog četničkog pokreta držao arsenal oružja…

Aleksandar Kosanić, član Ravnogorskog četničkog pokreta uhapšen je zbog sumnje da je je izvršio krivično dijelo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su A.K. (53) iz Šida zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio i krivično dijelo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i veće kolličine eksplozivnog materija, saopštio je MUP.

Pretresom stana osumnjičenog pronađene su dvije automatske puške, jedna prepravljena lovačka puška, startni pištolj, jedna ofanzivna i tri defanzivne ručne bombe, sedam okvira za automatsku pušku i 426 komada razne vrste municije.

Čitaj još:   Otkud borbeno vozilo na Marakani: Srbi ga dočekali sa simpatijama, region oštro sve osuđuje... (foto i video)

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će a i uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici…

IZVOR Srbija Danas/Kurir

Komentariši