Presječen lanac šverca droge : Uhapšene tri osobe…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

PODGORICA – Podgorička policija je presjekla lanac krijumčarenja skanka iz Albanije u Crnu Goru, zaplenila 258 kilograma ove droge i uhapsila tri osobe, S.Š. (37), R.Š. (26) i S.V. (24) iz Podgorce, zbog sumnje da su drogu iz Albanije preko Jezera prokrijumčarile u Crnu Goru radi preprodaje.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, službenici Stanice granične policije Podgorica su u reonu Šarove topole na području Tuzi zaplijenili četiri džaka i pet putnih torbi sa 258 kilograma skanka, koji su pronađeni u kombi vozilu a koji su prethodno, kako se sumnja, prokrijumčareni plovilom preko Skadarskog jezera iz Albanije.

Kriminalistička obrada, koju su sproveli službenici CB Podgorica, upućuje na sumnju da su S.Š, R.Š. i S.V. prokrijumčarili ovu drogu iz Albanije na teritoriju Crne Gore, radi dalje prodaje.

Čitaj još:   Spriječeno krijumčarenje kamiona punog cigareta iz Turske, pronađena i droga i neprijavljeni euri... (foto)

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

“Ova tri lica su uhapšena i uz krivičnu prijavu su privedena državnom tužiocu u VDT u Podgorici, zbog osnovane sumnje da su počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, ističu u Upravi policije.

Pronađena droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

indekonline.rs

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši