IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MLADA I LIJEPA AMRA, MILIONERKA IZ SANDŽAKA…POKORILA HOLLYWOOD

Da ne znamo o kome je riječ, pomislili bi ja ova ljepotica blizanka Kim Kardashian. Amra Olević uspješna je vizažistica i stilistica koju na instagramu prati skoro šest miliona ljudi. Sarađivala je sa Kim, njezinim sestrama i ostalim slavnim osobama. Iako je danas slavna, sreća je nije uvijek pratila na životnom putu.

Lijepa Sandžaklijka prije odlaska u Ameriku živjela je u BiH, gdje je završila srednju školu i uspisala fakultet od kojeg je u međuvremnu odustala. ” Nikad me nije zanimala škola i uglavnom sam spavala u učionicama” otkrila je Amra.

No, smisao za modu i talent za šminkanjem iskoristila je na najbolji mogući način. ”Odgajali su me strogi roditelji. Pružili su mi sve što mi treba, ali su bili vrlo strogi. Nisam se slagala s njima kad sam bila mlađa, pa sam se iselila iz obiteljskog doma s 23. godine. To je bila moja najbolja odluka u životu. Prošla sam kroz teške trenutke, jedno vrijeme nisam imala novca ni za hranu. Živjela sam s dečkom i oboje smo se borili da preživimo. Ponekad kad se sjetim tog perioda pitam se kako smo uopće uspijevali. To iskustvo me je promijenilo. Naučila sam bit skromna, ali i da cijenim svaki trenutak”, kazala je Amra.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 19. april 2022. godine

Amra je rođena 1988. godine u Plavu u Crnoj Gori. Neko vrijeme je živjela u Bosni i Hercegovini, te Hrvatskoj, potom je emigrirala u New York, a sada živi u Los Angelesu. Prvi posao dobila je u prestižnoj kozmetičkoj kući MAC, a onda je odlučila postati samostalna, što ju je dovelo do statusa milionerke.

Prošli mjesec udala se, a prelijepe fotografije sa svadbe podijelila je sa svojim obozavateljima na Instagramu.

izvor: agencije

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši