DANAS, KIŠE NEMA, BIĆE 40C U HLADU: Toplo, sunčan vikend…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U subotu u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu pa i oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između 12 i 18°C, a dnevna između 27 i 35°C…

SARAJEVO: BiH, Putovanje, vijesti, petak 76.06.2019…08: 59… DANAS, KIŠE NEMA, BIĆE 40C U HLADU: Toplo, sunčan vikend…

U BiH će danas biti pretežno sunčano i toplo uz slab vjetar južnih pravaca, dok se u poslepodnevnim satima očekuje lokalni razvoj oblačnosti, a tek ponegdje u brdsko- planinskim krajevima moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom…

U nedjelju u Bosni je izgledno više oblačnosti dio prijepodneva. Veći dio će dana prevladavati sunčano uz umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između 13 i 19°C, a dnevna između 25 i 36°C.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini sunčano malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između 12 i 22°C, a dnevna između 28 i 38°C.

Čitaj još:   SVADBA, MILO ŽENI SINA NA SVETI STEFAN: Najveća misterija je MLADA, ne zna se ko će sve doći na ovo glamurozno vjenčanje... (foto)

Jutarnja temperatura kretaće se od 13 do 19 stepeni Celzijusa, a da najviša dnevna od 29 do 31C.

I u Sarajevu će biti pretežno sunčano i toplo uz slab vijetar promjenljivog pravca. Jutarnja temperatura oko 18 stepeni Celzijusa, najviša dnevna oko 30C.

Prema izgledima vremena za sedam dana, do 14. juna, na BALKANU će biti pretežno sunčano toplo sa maksimalnom temperaturom od pa do 28 do 32C stepena.

Poslije podne uz lokalni razvoj oblačnosti ponegdje se očekuju kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, uglavnom u brdsko- planinskim predjelima…

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši