IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 8. jun 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi naših područja-  Ovan sklon ljutni, Biku dobar poslovni period, Blizancima u mogućim problemima s kostima, Rak gripozan, Lavu nervozan, Djevica pod stresom, Vaga prilagodljiva, Škorpija u naglašenom polju seksualnosti, Strijelac pod finansijskim pritiskom, Jarac podložan stresu, Vodoliji pomažu prjatelji, a Riba ne unosi dovoljno vitamina. Ovo je dnevni horoskop za 08. jun 2019. godine.  

OVAN

Pred vama je povoljan period ukoliko imate u planu neke nove poslovne poteze. Imate probleme sa voljenom osobom jer joj ne vjerujete dovoljno. Moguće je da je vaš odnos postao veoma nestabilan. Pad imuniteta.

BIK

Vrijeme je da se pozabavite odnosom koji imate sa šefovima. Možete da očekujete period u kojem će biti nekih komplikacija. Odnos sa voljenom osobom nije baš dobar i imate osjećaj da ste došli do zahlađenja. Problemi sa bubrezima.

BLIZANCI

Preopterećeni ste obavezama koje vam stoje nad glavom. Imate osjećaj da su svi bitni poslovi samo vama povjereni. Moguće je da se osjećate odbačeno ili da ne provodite dovoljno vremena sa voljenom osobom. Provjerite krvnu sliku.

RAK

Ukazaće vam se mogućnost da napredujete na poslu na kojem ste trenutno. Sudbina će vam biti naklonjena. Naglo ćete doći do problema i trzavica sa voljenom osobom. Postoji među vama dosta nesuglasica. Povišen pritisak.

LAV

Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete povoljan dan za neke nove odluke. Nova veza vas očekuje, kada budete najmanje to mogli da predvidite. Pod neobičnim okolnostima se spajate. Problemi sa varenjem.

Čitaj još:   PREPORUKA, PRIRODNI LIJEK ZA KRVNI PRITISAK: Kako spriječite srčani udar!!!

DJEVICA

Očekuje vas kraće putovanje ili mogućnost da sklopite novu saradnju koja će vam značiti kasnije na ovom polju. Komunikacija sa partnerom je solidna, zadovoljni ste tokom vaše veze i osjećate se dobro. Problemi sa disajnim putevima.

VAGA

U nekim situacijama se osjećate kao da ne možete da napredujete jer vas neka osoba koja to ne želi na neki način koči. Postoji distanca između vas i partnera. Ne osjećate se baš najbolje zbog toga. Nemojte da se naprežete.

ŠKORPIJA

Očekuje vas period promjena, ako ste već imali namjeru da mijenjate radno mjesto bićete veoma zadovoljni. Povratak bivše ljubavi bi mogao na neki način da poremeti vaše planove na ovom polju. Prijala bi vam veća fizička aktivnost.

STRIJELAC

Važno je da budete spremni da date sve od sebe kako biste uspjeli da ostvarite promjene o kojima maštate. Potrebno je da budete sasvim iskreni prema partneru ako želite da se vaša veza popravi i stabilizuje. Dobro se osjećate.

JARAC

Očekuje vas teži dan za posao. Neće sve ići onako kako ste želeli. Potrudite se da na ovom polju postavite određene granice. Pred vama je šansa da ostvarite bolji odnos sa voljenom osobom. Ojačajte svoj imunitet.

VODOLIJA

Očekuje vas povoljan dan, sreća je sada na vašoj strani pa možete da očekujete zadovoljstvo. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da je zainteresovana. Bavljenje sportom vam prija.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 14. april 2019. godine

RIBE

Saradnja sa inostranstvom se polako prekida. Vrijeme je da se okrenete nekim novim poslovnim poduhvatima. Ukoliko ste u vezi, pred vama je jako dobar dan za iskren razgovor sa partnerom. Izbjegavajte masnu hranu.

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za 24. januar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

Komentariši