NOVI PAZAR: Obrušio se plafon u vrtiću …

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

NOVI PAZAR – Plafon u jednoj od prostorija vrtića “Naše dete” Predškolske ustanove “Mladost” u Novom Pazaru obrušio se tokom noći zbog čega pojedini roditelji danas nisu mogli da ostave djecu na čuvanje.

Jedan od roditelja, koji je dostavio fotografiju radiju Sto plus, kazao je da se brine za bezbjednost djeteta i da je srećna okolnost da se plafon obrušio tokom noći, kada je objekat bio prazan.

“U toj učionici boravi tridesetoro djece, ne smijem ni da zamislim šta bi bilo da se plafon sručio dok su ona tu. Ne osuđujem nikoga, ali apelujem na rukovodstvo te ustanove da obrati pažnju na stanje objekta, plafon se nije mogao obrušiti iz čista mira, vjerovatno je imalo nekih naprsnuća, nešto što je nagovještavalo da se to može desiti, ali oni nisu obratili pažnju. Bezbjednost djece mora biti na prvom mjestu”, izjavio je zabrinuti roditelj.

Čitaj još:   TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Navijači PAZARA vadili povrijeđene

Direktorka PU “Mladost” Sabina Hoćanin nije odgovarala na naše pozive, već nam je u sms poruci poručila da je “zauzeta i da se možemo čuti kasnije tokom dana”.

Vrtić “Naše dete” nalazi se u blizini Osnovne škole “Bratstvo” u Ulici Stefana Nemanje. Izgrađen je 1977. godine i ima 560 kvadrata.

N. Kočović

http://ibalkan.net


https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši